ben bugün olamadım da
yarın olucam.neden olamadın?
vajinal muayeneden bi farkı yokmuş çok.vajinal muayene olmuşmuydun daha önce?
hımm o zaman seninle yarın konuşalım canım :) senin için söylüyorum yanlış anlama :) vajinal muayeneyi elle mi olmuştun sen? benimki vajinal ultrasondu.
Ultrasonlada oldum ellede canım ama hamile değildim ...hamileyken 17.haftada çok sancım vardı çatı muayenesi yapıldı açıklıkmı var diye ama böbrek taşı düşürüyomuşum meğer.ben bişey hissetmemiştim.gebelik ilerledikçe daha fazla ağrı acı veriyosa onu bilemicem ama ben hissetmemiştim hiçbişey :44:
bilemiyorum ki gebelik haftasıyla alakası var mı?? vajinal ultrasonla ben de olmuştum, o kadar acır sanmıştım. ama bugün yarıda kestik muayeneyi salı günü tekrar gel dedidüşündüğümden zormuş. herkese öyle mi geldi acaba diye merak ettim.
canım elle parmakla bakmıyomu ekstra bişey bi alet varmı işin içinde :44:
biraz açarak anlatsan :))
canım oldum ben bişey hissetmedim kastın sen kendini sanırım biraz :26:
evet gizem okudum diğer konuyu gördüm geçmiş olsun :) bende açılma falan başlamadı ondan mı acıdı acaba?? ama ben bir arkadaşla konuştum o da meşakkatli bir şey o az değil yani dedi. bilemiyorum siz de kolay dediniz diğer başlıkta... darısı başıma inşallah kolaylıkla
gözlerini kapat başka şeyler düşün.bide bana sakın kalçanı kaldırma yaparken dedi.kaldırdım istemsiz acıdı bi hemen indirdim gevşedim 45 sn sürdü sürmedi yani.normal istiyosak dayanmalıyııızz :))
ayy evet yaa bana da dedi kalçanı kaldırma diye ama ben dayanamadım :) normal istiyor muyum işte emin değilim bu son muayenelere, özellikle de çatıya göre karar vereceğim. o 45 4-5tir herhalde değil mi
ya ben 36 haftalık hamileyim yani 37 sayılır ama neyse pazartesi doktora kontrole gidicem. çatı muayenesi falan olmadım. hatta doktor hiç bahsetmedi bile. nezaman olması gerekiyo acaba.
benim 45 sn falan sürdü canım
4-5 saniyede anca sokuyo zaten
ama iş girince bitiyo sonrasında bişey hissetmedim bikaç saniye kendini kasmazsan o ilk anda sonrası gayet kolay yapabilirsinnnn :)))
ya ben 36 haftalık hamileyim yani 37 sayılır ama neyse pazartesi doktora kontrole gidicem. çatı muayenesi falan olmadım. hatta doktor hiç bahsetmedi bile. nezaman olması gerekiyo acaba.
valla benim birkaç arkadaşıma doğum anında yapmışlar. bakmışlar ki açılma yok sancıya rağmen, doğum başlamıyor hemen sezeryana almışlar hatunları.[/QUOTE oof helecana geldim yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.
36.haftadan itibaren yapılabiliyo ama doktorum nst'de sancı çıkmaya başlayınca yaparım demişti.dün sancı çıktı ve yaptı muayeneyi.
doktordan doktora değişiyo yani
teşekkür ederim bilgi için. ben doktorumu değiştirdim maddi durum nedeni ile bi kez muayene oldum henüz tam anlamıyla nasıl bi doktor daha kavrayabildiğimi söyleyemem hastanenin eski baş ebesi yakınımız onun tavsiyesiyle gittim bakalım yarın kontrolde ne diycek.
bizi de bilgilendirirsen sevinirim. muayene sırasında acı çeken sadece ben miyim bilmek istiyorum, ya da acı çekmemek için neler yapmalıyım falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?