Doğuma Hazırlık Çatı muayenesi şart mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Songulkpln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
34
7
1
30
Merhaba hanımlar ben şu an 35+4 günlük hamileyim. Doktorum henüz çatı muayenesi yapmadı ama en son nts de sancılarım yavaştan başlamış. Yani doktor öyle söyledi. 10 gün sonra kontrole gel dedi ama en erken 18inde randevu var. O güne kadar doğum başlasa Bi sıkıntı olur mu? Siz ilk doğumdan önce çatı muayenesi oldunuz mu. Bu konu hakkında en ufak bilgisi olan bile varsa lütfen cevap yazsıııınnnnn 🤨🤨

Canim benimde kanamam olmustu doktor nisan gelmis 1 hafta icinde dogum baslar demisti.cok direndim o hafta hastaneye gitmemek icin her gitrigimde biliyodum cati muayenesi olacagimi ama ne yazikki kanamam cok artti gotmek zorunda kaldim doguma kadar hangi ebe nobetciyse malesef alttan cati kontrolu yapiliyo

Ben çatı muayenem olmadan doğum yaptım suyum gelmişti. Aslında çatı muayenesi olacaktım o hafta ama olmaya fırsat olmadı.

Yapılıyor maalesef benim sancım cıkıor dıye sezeryan olmama rağmen bu gebeliğim de catı muayenesi oldum en az dokuz on kez

Merhaba hanımlar ben şu an 35+4 günlük hamileyim. Doktorum henüz çatı muayenesi yapmadı ama en son nts de sancılarım yavaştan başlamış. Yani doktor öyle söyledi. 10 gün sonra kontrole gel dedi ama en erken 18inde randevu var. O güne kadar doğum başlasa Bi sıkıntı olur mu? Siz ilk doğumdan önce çatı muayenesi oldunuz mu. Bu konu hakkında en ufak bilgisi olan bile varsa lütfen cevap yazsıııınnnnn 🤨🤨
olmadım gerek yok zaten doğum başlasa bile anlaşılır o..benim arkadaşım doğuma gitmişti çatı darlığı sebebiyle sezaryen oldu..endişe etmeyin devlet hastaneleri hiç çatı muayenesi yapmaz özellerde var sadece o..ne ilginçtir 2 akrabamda çatı muayenesi sonucu dar denilip sezaryen oldular başka bir doktora gitmelerini söyledim dinlemediler..bu devirde kimseye güven olmaz..ay ben konuyu dağıttım sanırım :) neyse anladınız siz :)

Erken doğum olduğu için çatı muayenesi olmadım zaten korkuyordum suyum sızıntı şeklinde gelmiş bitmiş ben doğum yariyı gecince doktorumu arayip hastanenin yolunu tuttum

olmadım gerek yok zaten doğum başlasa bile anlaşılır o..benim arkadaşım doğuma gitmişti çatı darlığı sebebiyle sezaryen oldu..endişe etmeyin devlet hastaneleri hiç çatı muayenesi yapmaz özellerde var sadece o..ne ilginçtir 2 akrabamda çatı muayenesi sonucu dar denilip sezaryen oldular başka bir doktora gitmelerini söyledim dinlemediler..bu devirde kimseye güven olmaz..ay ben konuyu dağıttım sanırım :) neyse anladınız siz :)
Ben devlete gidiyorum sürekli çatı muayenesi 🤣

Ben ilk doğumumda hiç çatı muayenesi olmadım.Şimdi de sezeryan olacak.Hiç duymamıştım çatı muayenesini.

Back
X