Çatı muayenesi sonrası kahverengi leke

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Kızlar bugun çatı muayenesi oldum doktor zorladı biraz açılma o var dedi ama sancin olursa suyun gelirse gel dedi eve geldim biraz evvel tuvalette gittim kahverengi leke geldi öyle nisan gibi falan değil yani mukuslu falan değil bu durum normal mı ne yapmalıyım bilemedim sancı yok bebeğin hareketleri de iyi her zamanki gibi lütfen bişey söyleyin içim rahat olsun istiyorum

Canim kardesimde oldu hemde kahve felan degil baya kirmizi kan geldi sonra bizde cok arastirdik cati muayenesi sonra kanama diye dikkat et cok kiside olmus zaten olan birsey yani

Çatı muayenesinden sonra 48 saat içinde kanama olması normalmis. Suyun gelmediyse sancın yoksa doğum baslamamistir daha. Bebek hareketlerini ve suyununun gelip gelmediğini takip etsen yeterli. ( doktorumun bana dediği bu)

Canim kardesimde oldu hemde kahve felan degil baya kirmizi kan geldi sonra bizde cok arastirdik cati muayenesi sonra kanama diye dikkat et cok kiside olmus zaten olan birsey yani
Teşekkür ederim canım çok sağol acilma var deyince doktor iyice stres oldum

Çatı muayenesinden sonra 48 saat içinde kanama olması normalmis. Suyun gelmediyse sancın yoksa doğum baslamamistir daha. Bebek hareketlerini ve suyununun gelip gelmediğini takip etsen yeterli. ( doktorumun bana dediği bu)
Su birden mı geliyor acaba ya ilk doğumum hiç bir şey bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…