Bana doktorum 32. Haftada çatı muayenesi yaptı ve eve gittiğinde hafif bi kanaman olabilir demişti. Senin çatı muayenesinden de kaynaklanabilir veya bebiş te geliyor olabilir. Hep kontrol et bebeğin hareketlerini doktorunla paylaş bu durumuBilen yok mu ya ?
Bu arada nişan sarı sümük gibi bir şey. Bende su gelmişti ve sonra su pembeleşmişti nişanım gelmişti. Ama herkesin farklı tabi sen de son haftandasın. Doğuö da olanilirBilen yok mu ya ?
Bebegin hareketleri iyi ama kanamam baya oldu. Nişan olsaydı hemen sancı başlamaz mıydı ?Bana doktorum 32. Haftada çatı muayenesi yaptı ve eve gittiğinde hafif bi kanaman olabilir demişti. Senin çatı muayenesinden de kaynaklanabilir veya bebiş te geliyor olabilir. Hep kontrol et bebeğin hareketlerini doktorunla paylaş bu durumu
Kaçıncı haftada doğumunuz oldu ?Bu arada nişan sarı sümük gibi bir şey. Bende su gelmişti ve sonra su pembeleşmişti nişanım gelmişti. Ama herkesin farklı tabi sen de son haftandasın. Doğuö da olanilir
Nişan geldiği gibi sancı başlamıyor zaten. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Görüştünüz mü? Benim nişan geldi ve 2 saat içinde sezeryana alındım ve sancım hiç gelmedi mesela.Bebegin hareketleri iyi ama kanamam baya oldu. Nişan olsaydı hemen sancı başlamaz mıydı ?
Ben 37+0 da doğum yaptım.Kaçıncı haftada doğumunuz oldu ?
Doktorumla görüşemedim kanamadan sonra ama ebeler baktı ve nişan olmadığını soylediler eve geldikten sonra akıntı şeklinde kan geldi bi daha görusmedim doktorumla. Bebegin hareketleri iyi olunca gerek görmedim. Ama ebeler bi kac gün icinde dogurursun dediler hâla ne sancı var ne su ne başka biseyNişan geldiği gibi sancı başlamıyor zaten. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Görüştünüz mü? Benim nişan geldi ve 2 saat içinde sezeryana alındım ve sancım hiç gelmedi mesela.
Hmm erken olmus sizinkiBen 37+0 da doğum yaptım.
Sancı nişan veya su yoksa demekki doğuöun başlamamış. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişin hareketlerde sıkıntı yoksa rahat ol. Bencede 1 haftayı bulmaz doğumun diye düşünüyorum.Doktorumla görüşemedim kanamadan sonra ama ebeler baktı ve nişan olmadığını soylediler eve geldikten sonra akıntı şeklinde kan geldi bi daha görusmedim doktorumla. Bebegin hareketleri iyi olunca gerek görmedim. Ama ebeler bi kac gün icinde dogurursun dediler hâla ne sancı var ne su ne başka bisey
Amin İnşaAllah. Son günler geçmek bilmiyor beklemekten cok sıkıldım :)Sancı nişan veya su yoksa demekki doğuöun başlamamış. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişin hareketlerde sıkıntı yoksa rahat ol. Bencede 1 haftayı bulmaz doğumun diye düşünüyorum.
Malesef. Yüreğimde yaradır hala biraz daha taşıyabilirdim diye. Çoooook yoğun bir iş tempom vardı evde de yemek temizlik hep benim üzerimdeydi. Bir gece öncesi de evde bi hüzel gemizlik yaptım ve ertesi gece doğum oldu. Bidaha hamilelik yaşarsam asla koşturmıcam hep yatçam dinlendiricem kendimi.Hmm erken olmus sizinki
Ay hiç sıkılma ya valla en güzel günler. Gözün korkmasın ama en rahat zamanların. Oğlum 6 aylık olucak haftaya ve müthiş zor bir bebek 6 aydır hiç dinlenmedim iskelet sistemim iflas drumda. İnşallah sakin bir bebek olur yormaz sizi. Anın tadını çıkarın o günleri özlüyorum ben.Amin İnşaAllah. Son günler geçmek bilmiyor beklemekten cok sıkıldım :)
Bende evde cok hareketliyim yemek temizlik vs hersey bende yanımda ne annem ne kv oldu hamileligim boyunca her isimi kendim yaptım hatta hâlâ ayaktayım doğumu tetiklesin diye ama herhangi bi gelişme yok hâlâ :)Malesef. Yüreğimde yaradır hala biraz daha taşıyabilirdim diye. Çoooook yoğun bir iş tempom vardı evde de yemek temizlik hep benim üzerimdeydi. Bir gece öncesi de evde bi hüzel gemizlik yaptım ve ertesi gece doğum oldu. Bidaha hamilelik yaşarsam asla koşturmıcam hep yatçam dinlendiricem kendimi.
İnşaAllah teşekkür ederim: )Ay hiç sıkılma ya valla en güzel günler. Gözün korkmasın ama en rahat zamanların. Oğlum 6 aylık olucak haftaya ve müthiş zor bir bebek 6 aydır hiç dinlenmedim iskelet sistemim iflas drumda. İnşallah sakin bir bebek olur yormaz sizi. Anın tadını çıkarın o günleri özlüyorum ben.
Olsun canım kendi kendine olunca insan daha güzel kendinize yetmeyi öğreniosun. Bizim de aynen hep kendi balımızaydık eşimizle evet bazen yardıma ihtiyaç oluyor ama yanında devamlı biri olunca kendi kendine yetmeyi öğrenemiyor insan. Çök kalk hareketleri yaptırmıştı bir arkadaşıma doktor ama pek işe yaramamıştı yine de. Bide bacakları ayırıpta oturmak doğumu tetikliyomış diye duymuştum dene istersen.Bende evde cok hareketliyim yemek temizlik vs hersey bende yanımda ne annem ne kv oldu hamileligim boyunca her isimi kendim yaptım hatta hâlâ ayaktayım doğumu tetiklesin diye ama herhangi bi gelişme yok hâlâ :)
Bende yapıyorum o hareketleri özellikle yer siliyorum egilerek ama tık yok. Hala akıntıyla beraber kan geliyor ve bu beni tedirgin ediyor. Hastaneye gitsem mi gitmesem mi kararsızım bugun pazar doktoru da arayamıyorum napsam?Olsun canım kendi kendine olunca insan daha güzel kendinize yetmeyi öğreniosun. Bizim de aynen hep kendi balımızaydık eşimizle evet bazen yardıma ihtiyaç oluyor ama yanında devamlı biri olunca kendi kendine yetmeyi öğrenemiyor insan. Çök kalk hareketleri yaptırmıştı bir arkadaşıma doktor ama pek işe yaramamıştı yine de. Bide bacakları ayırıpta oturmak doğumu tetikliyomış diye duymuştum dene istersen.
Su gelio mu peki? Gerekirse doktoru da arıcaksın? Pazar da olsa doğumunu o yaptırmıcak mı? Sistem nasıl işliyor bilmiyorum gittiğiniz doktorda?Bende yapıyorum o hareketleri özellikle yer siliyorum egilerek ama tık yok. Hala akıntıyla beraber kan geliyor ve bu beni tedirgin ediyor. Hastaneye gitsem mi gitmesem mi kararsızım bugun pazar doktoru da arayamıyorum napsam?
Su yok suan. Doktorun özel numarasi yok bend3 hastaneyi arayıp doktora ulaşıyordum.ama bugun hastaneye gidicemSu gelio mu peki? Gerekirse doktoru da arıcaksın? Pazar da olsa doğumunu o yaptırmıcak mı? Sistem nasıl işliyor bilmiyorum gittiğiniz doktorda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?