Merhabalar, 38 haftalık hamileyim. Bugün çatı muayenesi yapıldı. Vücudum lateksi kabul etmiyor, 2 parmak sokar sokmaz canım acımaya başladı ve ağladım. Ama doğumdan hiç korkmuyorum arkadaşlar. Ailemde hep normal doğum yapan gayet sağlıklı kadınlar var. Doktorum ağladığım için ve acıdığı için ben seni normal doğurtamam, epiduralle doğum yapabilirsin bi düşün istersen olmazsa sezeryanı da düşünebilirsin demeye başladı iyice sinirlendim ve üzüldüm. O kadar özele para dökücem ve sırf ben acıdan dolayı çatı muayenesi bile olamadım diye hanımefendi kolayına gelen epiduralle doğum yap diye psikolojik baskı yapmaya başladı. Normalde pelviğimin çok uygun olduğunu söyledi. İlişki sırasında da acı yaşıyorum bunu söyledim vajinismus başlangıcı var sanırım ama bu doğuma engel mi? Gerçekten çok moralim bozuldu hem muayene sırasında hem de evde sinirden ağlıyorum. Epidural felan vurulmak istemiyorum. Sırf hastane 2 kuruş (!) fazla kazansın diye sancı çekmekten kaçınmayacağım. Lütfen bir şeyler söyleyin ya..