çatı muayenesi

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Selam kizlar haftaya doktorum çatı muaynesi yapacagini söyledi acitiyomu acaba rahim filmi gibimi çok korkuyorum

Yaaa kizlar bisy syliycm bnm ilk olduğu icn dogum sirasinda agriyor bagiran varmi acba cok mu zhmtli bn sanki dayanamam gibi de icimi rahtlayan var mi

Ya nsl kontrol esiyrlar alttan mi bakiyorlar caba niyre sitres ve heyan ypamamamiz lazim kizlar

39 haftalık hamileyim geçen hafta oldum işte.5 saniye sürmedi.15 saniyeyi bulmuştur. Doktor iki parmağını içeri sokuyor taa derinlere doğru ittiriyor.aşağı yukarı sağ sol bakıyor doğuma müsait mi diye.bebeğin kafasının eline geldiğini bile söyledi.normal doğurabilir mişim.

Acıyor ama napalım çekiliyor kısa süreliğine.doğum sancısı var daha. Ozaman napcaz Allah bilir :)

Hadi yaaa eee can aciyor mu cnm ??

Çatı muayenesi kişinin elinden ve kişiden kişiye değişir. Benim ilk muayenemi yeni mezun bir ebe yapmıştı beni germeden sakince yanaştı bana sonrasında da başka bir ebe yaptı o da nazikti ama bir tane cadaloz vardı ki Allah onu bildiği gibi yapsın doguma 2 günüm vardı beni benden aldı pislik !

Arkadaşlar, bu çatı muayenesi hep yapılıyor mu? Ben 39. Haftadayım ve geçen hafta kontrolüm vardı. Doktor bi bakteri var mı diye vajinadan hemen ağzından örnek aldı ve 2 saniyelik alttan ultrasonla baktı. Sonra karından baktı inceledi. Öyle sizin dediğiniz gibi muayene olmadı yani.

Ya ben de utangaçlık yok 5 sene çocuğum olmadi acmadigim doktor kalmadı heralde histereskopi oldum 2 kez rahim filmi 1 ne aşılama yani zaten çok acı çektim bu konuda acaba dahami beterdir diorum

Afedersiniz cinsel ilişkiye hala devam ediyoruz herhangibir acı hissetmiyorum bide vajina kemiklerim çok agrio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…