- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Normal doğumdan mı korkuyorsunuz ? Doktorunuza söyleyn o zaman bunu ... Korkulacak bişey yok. Kasık karın ve bel ağrısı dışında vajina acısı ağrısı yaşamıyorsunuz merak etmeyin.Bugün kontrolüm vardı. Doktorum bana bebeğin önden gidiyor çatı muayenesini 36. Haftada yapalım dedi. Boyun uzun kolay dogum yaparsın dedi. Ama ben yapmak istemiyorum. Çok korkuyorum
İki normal Doğum yaptım hiç acımadı muamelede tabi birazcık acı oluyor ama aman aman değil. İlişki bence daha zor. Niye acıdı senin acaba
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum bana bebeğin önden gidiyor çatı muayenesini 36. Haftada yapalım dedi. Boyun uzun kolay dogum yaparsın dedi. Ama ben yapmak istemiyorum. Çok korkuyorum
Her hafta yapılacak mecbur. Benim gibi kaçmazsanız o başka. Çatı darlığı yüzünden 38'e kadar kaçtım muayeneden.. bir de el hafifliği ile alakalı bir durum bence. İki ebe yaptı acımadı bir tane vardı ki canımdan can aldı...
Belki bu sefer eli hafif olan denk gelir. Normal doğumda olması gereken muayene olsa kimse gitmez eminim :)Aynı şekilde bana da canımdan can alanı denk geldi ve doğuma kadar sürecek ne yazık ki.
Parmaklarına jel sürmedi mi? Benim muayenemi yaparken doktorum jel sürmüştü önce parmaklarına. Sonra onu iyice yaydırıp öyle yaptı muayeneyi. Acıdan çok irkildim. Sizin bence o yüzden çok acımış olmalı.İlişki konusunda bu zamana kadar biraz bile acı hissetmedim ama bugün resmen masada kalacaktım. eldivenli ve kuru parmaklarını hart diye soktu ve o kadar ittirdi ki, o kadar sert hissettim ki nefesim kesildi. Bir de bitmek bilmedi sanki. Parmaklarını içeride sağa sola değdirdikçe acılar ve saniyeler geçmek bilmedi. Bittiğinde şok olmuştum. : (
CANım bi daha ki muanede mutlaka jel sıkmasını iste. Nasıl bi cani o. Defalarca alttan çatı muaneSi oldum bi kere kuru eliyle yapmadı ne ebe ne Dr kar.İlişki konusunda bu zamana kadar biraz bile acı hissetmedim ama bugün resmen masada kalacaktım. eldivenli ve kuru parmaklarını hart diye soktu ve o kadar ittirdi ki, o kadar sert hissettim ki nefesim kesildi. Bir de bitmek bilmedi sanki. Parmaklarını içeride sağa sola değdirdikçe acılar ve saniyeler geçmek bilmedi. Bittiğinde şok olmuştum. : (
Belki bu sefer eli hafif olan denk gelir. Normal doğumda olması gereken muayene olsa kimse gitmez eminim :)
Parmaklarına jel sürmedi mi? Benim muayenemi yaparken doktorum jel sürmüştü önce parmaklarına. Sonra onu iyice yaydırıp öyle yaptı muayeneyi. Acıdan çok irkildim. Sizin bence o yüzden çok acımış olmalı.
CANım bi daha ki muanede mutlaka jel sıkmasını iste. Nasıl bi cani o. Defalarca alttan çatı muaneSi oldum bi kere kuru eliyle yapmadı ne ebe ne Dr kar.
Benim daha çok var ama ben bile şimdiden açıklık muayenesi oldum ve gerçekten berbat biley zaten sancım vardı ve ağladım birazda bağrmış olabilirim. Belkide sancım olduğundan o kadar canım yandı ama yine de hiç hoş bişey değildi.
Ah keşke şahsen bu açıklık muayenesinden şimdiden çok gözüm korktu. Çatı muayenesiyle aynı mı oluyo yoksa o farklı bişey mi?Benim sancim olmadigi halde, o kadar acı çektim ve bağırmamak icin direndim sizi dusunemiyorum bile.
Bu muayene gerçekten berbat bir şey. Başka bir yolu olsaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?