- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Doktorunuz mu yapıyor yoksa ebe mı ?Haftaya yine aynı doktora muayene olacağım ne yazık ki. Şimdiden nasıl olacak diyorum. : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz mu yapıyor yoksa ebe mı ?Haftaya yine aynı doktora muayene olacağım ne yazık ki. Şimdiden nasıl olacak diyorum. : (
Jel sıkmak zorunda be demek bitti. Koca hastane. Mutlaka uyar. Böyle bi rezalet olmaz resmen işkence yaŞimdi düşünüyorum da, jel surmus olsaydı parmaklarının girişini sanki etimi yararcasina hissetmezdim. Jeli mi bitmisti acaba, anlamadım ki.
O bölge de o kadar tahriş olmuş gibi bir ağrı var ki, bu da ben de her dakika lavaboya gitmek hissi uyandırıyor. Yoruldum. Haftaya jel konusuna özellikle dikkat edecegim.
Jel sürse farkederdiniz bence. Parmaklarına şu usg jelinden döküyorlar. Ve gerçekten uyarması gerekliydi. Beni sürekli telkin etti. Zaten kısacık sürüyor ama sakin hareket edince de paniğimi almış oldu. Çünkü siz ilişkide zorlanmıyorum diyorsunuz o sebeple diyorum. Ben ilişkide hala bi parça zorlanıyorum.Jel sürdüğünü görmedim yine de günahını almak istemiyorum ama sürmüş olsaydı, yine bu kadar acı hisseder mıydım onu da bilmiyorum. Tek sebep jel miydi yoksa eli mi ağırdı anlayamadım. Çok kibar bir doktordur halbuki. Beni uyarsaydi keşke, çok ani oldu, resmen nutkum tutuldu.
Ah keşke şahsen bu açıklık muayenesinden şimdiden çok gözüm korktu. Çatı muayenesiyle aynı mı oluyo yoksa o farklı bişey mi?
Jel sıkmak zorunda be demek bitti. Koca hastane. Mutlaka uyar. Böyle bi rezalet olmaz resmen işkence ya
Jel sürse farkederdiniz bence. Parmaklarına şu usg jelinden döküyorlar. Ve gerçekten uyarması gerekliydi. Beni sürekli telkin etti. Zaten kısacık sürüyor ama sakin hareket edince de paniğimi almış oldu. Çünkü siz ilişkide zorlanmıyorum diyorsunuz o sebeple diyorum. Ben ilişkide hala bi parça zorlanıyorum.
Doktorunuz mu yapıyor yoksa ebe mı ?
Haftaya istemeyin o zaman. Bu seçenek size kalmış bişey. Ben kabul etmemiştim bir defa. O da zorlamadı beni. Nst aldı gönderdi. Diğer hafta zaten nisan geldi o kadar kurcalandim ki gelmemesi imkansızdı zaten.Doktorum yapiyor. Keşke baska bir seçeneğim olsa.
Hımmm bende farklıdır sanmıştım. Benim erken doğum tehlikem var da sancıyla gidince muayene etti sanorım benim doktorum da jel kulkanmadı görmesim ama belki kullanmıştırBen de cati ve açıklık muayenelerinin birbirinden farklı olduğunu umarak yukarıda arkadaslara aynı soruyu sordum ama ikiside aynıymış ve doğuma kadar da devam edecekmiş.
Doktorunuz erkekmi ve surekli gittiginiz doktormu.arkadaslar jel sursun demis bu konuda uyarin doktorunuzu.istemeyedebilirsiniz daha doguma cok var .doktorunuz size zaman tanisin.baslayacagini haber versin. bir oerimde bir iki nefes alin verin kendinizi rahatlatin.doktor muayneye baslayacagi anda. Vucudunuzu kasmayin ve idrarinizi tutuyor gibi yapin daha rahat gecer.Hanimlar merhaba
37+2 deyim. Bugün çatı muayenesi oldum ve inanılmaz zorlandım. Doktorum sanki parmaklariyla değil de bütün koluyla muayene etti beni.
Sunu merak ediyorum. haftaya yine kontrolüm var. Artık her kontrol bu şekilde mi muayene olacağım yoksa açılma vs için yapılan muayene bundan farklı mı? Daha mı yuzeysel? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çok memnun olacağım.
Haftaya istemeyin o zaman. Bu seçenek size kalmış bişey. Ben kabul etmemiştim bir defa. O da zorlamadı beni. Nst aldı gönderdi. Diğer hafta zaten nisan geldi o kadar kurcalandim ki gelmemesi imkansızdı zaten.
Doktorunuz erkekmi ve surekli gittiginiz doktormu.arkadaslar jel sursun demis bu konuda uyarin doktorunuzu.istemeyedebilirsiniz daha doguma cok var .doktorunuz size zaman tanisin.baslayacagini haber versin. bir oerimde bir iki nefes alin verin kendinizi rahatlatin.doktor muayneye baslayacagi anda. Vucudunuzu kasmayin ve idrarinizi tutuyor gibi yapin daha rahat gecer.
Ben tam muayene icin odaya girecekken benm onmden giren kadinin bagirma sesini duymustum korkarak girdim iceri. Kadin ciktiginda neden bagrdi dedigmde acikligna baktim dedi. Ne yani bende mi bagircam o zman geldiginde dedim. Hayir ya bu yabanci su...yeli psikolojileri bozuk bunlarin acitan bisey degil dedi ama ne dese bos. Ben ilskiye bile zor giriyorm yani. Napicam blmiyorum...
Ay ne kdr iyi yavasta dvransa benmde korkum cok. Muhtemelen cok acicak. Ins muayene etmez yaaYabancı olmakla, psikolojiyle alakası yok inanın. Ama korkmayın belki size daha naif davranabilir doktorunuz.
Ay ne kdr iyi yavasta dvransa benmde korkum cok. Muhtemelen cok acicak. Ins muayene etmez yaa
Dogumunuz sezeryan olursada ki umarim olmaz sonda tak cikar zamanida ayni sekilde idrarinizi tutuyormus gibi yapin.Doktorum kadin ve beni doğum yaptıracak doktor bu. Dediğiniz gibi haftaya olan kontorolumde açıklık muayenesi olmak istemediğimi soyleyecegim. Zaten nst de sancı çıkmıyor, çıksa neyse. Tavaiyeleriniz aklımda, dikkatli olacağım.
Dogumunuz sezeryan olursada ki umarim olmaz sonda tak cikar zamanida ayni sekilde idrarinizi tutuyormus gibi yapin.
Bayanlar bende bugun sabah kontrolde catı muayenesi oldum cok canım yandı. Eve geldikten sonra önce pembe sonra bayaa kırmızı kan geldi kırmızı kan gelince hastaneye tekrar gittik bu sefer ebe yaptı catı muayenesini ama ebenin yaptigi hic acıtmadı. Eve geldigimde yine kahverengi akıntım vardı ama az önce peçeteye sildigimde bildigimiz kıpkırmızi kan pıhtısı geldi bu nişan mı yoksa cati muayenesinden dolayı mı kanama oluyor. Ayrica dr 1,5-2 cm açılman var demişti sabah. Dogum mu olacak yoksa