- 28 Şubat 2023
- 102
- 44
- 13
- 25
- Konu Sahibi zeyzeynep49
-
Peki isteğe bağlı mı zaten gerekli görülse yapılırmıydıÇatı muayenesi bildiğim kadarıyla farklı bişey, açıklık başka o başka
Benim bildiğim kadarıyla normal doğum yapabilir misiniz onun tespiti için yapılması gereken bişey. Benim kendi doktorum yapıyormuş benim daha zamanım gelmediPeki isteğe bağlı mı zaten gerekli görülse yapılırmıydı
Teşekkürler gidince soracağım doktorumaBenim bildiğim kadarıyla normal doğum yapabilir misiniz onun tespiti için yapılması gereken bişey. Benim kendi doktorum yapıyormuş benim daha zamanım gelmedi
Doktor çatı muayenesi bakmadı da istemedi de doğum zamanı sıkıntı olur muÇatı muayenesinde leğen kemiği açıklığının bebek kafasını geçirip geçirmeyeceği ölçülür. Doğum açıklığı ise rahim Ağzı açıklığını ölçer
Sezeryan yapacaksan hayırDoktor çatı muayenesi bakmadı da istemedi de doğum zamanı sıkıntı olur mu
Normal istiyorum eğer sıkıntı olmazsaSezeryan yapacaksan hayır
Muhtemelen açıklık bakarken çatı muayenenizi yapmıştır. Sorun olsaydı söylerdi. Çatı uyumsuzluğu varsa sezeryandan başka doğum şekli olmazNormal istiyorum eğer sıkıntı olmazsa
Çatı kontrolü derken o şekilde parmak kontrolüyle açıklığa bakılıyor işte, ekstra yapılan bir işlem olmuyor. Bnm doktorum çatının normal doğum için uygun olup olmadiğı dogum esnasında belli olur, öncesinden muane edilerek anlaşılamaz demişti.38+1 haftalık gebeyim bu gün kontrole gittim sancım çıktı ama açılma yok dendi doğuma uygun olup olmadığını söylemediler olumsuz bi durum olsa alttan muayene ederken söylermiydi yoksa çatı muayenesi daha mı farklı olur
TeşekkürlerMuhtemelen açıklık bakarken çatı muayenenizi yapmıştır. Sorun olsaydı söylerdi. Çatı uyumsuzluğu varsa sezeryandan başka doğum şekli olmaz
Ya teşekkürlerÇatı kontrolü derken o şekilde parmak kontrolüyle açıklığa bakılıyor işte, ekstra yapılan bir işlem olmuyor. Bnm doktorum çatının normal doğum için uygun olup olmadiğı dogum esnasında belli olur, öncesinden muane edilerek anlaşılamaz demişti.
Bişey soracağım bilgisi olan varsa bugün ultrasona girdim de cx28 mm kapalı yazıyordu bu demek . Bir de baş geliş bebeğim .Ya teşekkürler
Muhtemelen rahim uzunluğunuzdur. Açılma yok diyorBişey soracağım bilgisi olan varsa bugün ultrasona girdim de cx28 mm kapalı yazıyordu bu demek . Bir de baş geliş bebeğim .
İlk defa böyle birşey dedi amaMuhtemelen rahim uzunluğunuzdur. Açılma yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?