Çatı Muayenesi

kızlar sabahtan dr gittim ve herşey normal çıktı.yani normal doğum olabilirim büyük ihtimalle.
bebeğim 3950gr biraz daha kilo alırsa zorlanırmışım.oyüzden devlet hastanesi değilde ege doğum evinde yapmamı söyledi dr.
çatıya bakarkende kendimi kasmadım rahat oldu sadece o masaya çıkarken biraz tuhaf oldum.1 cmde açılma varmış,dogum zamanına kadar açıl açılabildiğin kadar: )))))))))))

kızlar kendinizi gerçekten kasmazsanız acı hissetmiyorsunuz....

evett benımde çatı kontrolum olduuu sonunda.. hıc korkulacak bırşey deılmış.. gıderken yolda bıraz stres yaptım ama yol boyunca kendımı hazırladım .. evet o masaya cıkmak kötu oluyor ıç çamaşırı fln çıkarmak.. neyse eşımde geldı onun elını tuttum doktorumun elı ay parmagı çok hafıfmışş :)))
2-3 sanıye sürdü o kadar derin bir nefes aldım ve herşey hemencecik bittii ..
1 cm açıklıgım varmış ama okadar :((

evett benımde çatı kontrolum olduuu sonunda.. hıc korkulacak bırşey deılmış.. gıderken yolda bıraz stres yaptım ama yol boyunca kendımı hazırladım .. evet o masaya cıkmak kötu oluyor ıç çamaşırı fln çıkarmak.. neyse eşımde geldı onun elını tuttum doktorumun elı ay parmagı çok hafıfmışş :)))
2-3 sanıye sürdü o kadar derin bir nefes aldım ve herşey hemencecik bittii ..
1 cm açıklıgım varmış ama okadar :((

benimde bügünkü muayenede 1 cm açılma var dedi dr.senin doğumun ne zamandı vede cinsiyeti neydi???
benimki 20 haziran erkek

gülaycım benım dogm bugun olması gerekıyordu ama geçtık gunumuzu artıkkk..
şimdi haftaya p tesiye kadar bekleyeceğiz..... :(
oğlum olucak benimde inşallah
bu erkekler hep geçmi gelir boyle yaaa :)

gülaycım benım dogm bugun olması gerekıyordu ama geçtık gunumuzu artıkkk..
şimdi haftaya p tesiye kadar bekleyeceğiz..... :(
oğlum olucak benimde inşallah
bu erkekler hep geçmi gelir boyle yaaa :)

merak etme cnm benim de günüm bu gün dolduşutarafagitti kız erkek farketmiyor :1no2:benimki de gelmedi ama ben gelmezse bu hafta sezeryan isteyeceğimjeyyar

bugun eşime hadi gel geri gidelim hastaneyee aldıralım oğlumuzu sezeryanla kavuşalım ona dedım
benden cok ona kavuşmayı ıstedıgı haldee hayır beklıcez dedı. beklemekkk .. ne ne zaman nasıl olucak bılemeden beklemek cok koyuyor streepit.. :(
doktorum sunı sancı verıceklerını soyledı eger p tesıye kadar dogmazsa.. ama alttan fitil olarak vericeklermişş ben cok korkuyorum sunı sancıdan

bugun eşime hadi gel geri gidelim hastaneyee aldıralım oğlumuzu sezeryanla kavuşalım ona dedım
benden cok ona kavuşmayı ıstedıgı haldee hayır beklıcez dedı. beklemekkk .. ne ne zaman nasıl olucak bılemeden beklemek cok koyuyor streepit.. :(
doktorum sunı sancı verıceklerını soyledı eger p tesıye kadar dogmazsa.. ama alttan fitil olarak vericeklermişş ben cok korkuyorum sunı sancıdan

benimle ayni odada kalan bir bayan o yolla dogum yapmis,3 saatde..ve cok memnundu..

Yani tamam hepimiz kadınız anladık ta ne kadar ayıp ya oradaki buradaki tüyler,bundan bahsetmek,kocama aldırdımlar falan vallahi iğrendim. Birbirinizden de mi utanmaniz yok ya. Benim de eşim herseyime yardım eder destek olur Allah razı olsun ama insanda da biraz mahremiyet duygusu olur.

Back
X