• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatı muayenesi

Hanimlar bunda korkacak bir sey yok ki aslinda. doktor asagidan muayene ediyor cati muayenesi dediginiz o galiba. ben yurt disinda yasiyorum turkiyede doktorlarin hamilik muyanesini nasil bilmiyorum ama. burda her ay doktorum altan bakiyor biraz insan tirsiyor ama. bebegimin pozisyonunu anliyor duzenli takip ediyor. sizlerin anlattigi gibi oyle çatin dar normal dogum yapamassin gibi seyler hiç bir zaman soylemedi. çunku ben her seferinde zor anlar yasiyorum. bana rahat olmami, bebegimi duusnmemi, kendimi SIKMamami,zaten dogum anindaa kadinlarin rahim agzinin dogurmaya uygun yaratildigini soyluyor. doktorumun bu motivsyonu yuzunden 2 dogumunda rahat bir sekilde gercekleti..

Son düzenleme:
canım korkulacak bişey değil çatala oturuyorsun doktor jel sürüyor parmağıyla vajinanın genişliğine bakıyor. cinsel ilişki yaşarken canınız acıyor mu. sonuçta altı üstü bir parmak dediğim gibi kendini sıkmazsan kaslarını rahat bırakırsan canın acımaz.

sağol cnm ne bilim herkes kötü diyor bende korkmaya başlamıştım hihoyyyt

Hanimlar bunda korkacak bir sey yok ki aslinda. doktor asagidan muayene ediyor cati muayenesi dediginiz o galiba. ben yurt disinda yasiyorum turkiyede doktorlarin hamilik muyanesini nasil bilmiyorum ama. burda her ay doktorum altan bakiyor biraz insan tirsiyor ama. bebegimin pozisyonunu anliyor duzenli takip ediyor. sizlerin anlattigi gibi oyle çatin dar normal dogum yapamassin gibi seyler hiç bir zaman soylemedi. çunku ben her seferinde zor anlar yasiyorum. bana rahat olmami, bebegimi duusnmemi, kendimi SIKMamami,zaten dogum anindaa kadinlarin rahim agzinin dogurmaya uygun yaratildigini soyluyor. doktorumun bu motivsyonu yuzunden 2 dogumunda rahat bir sekilde gercekleti..

haklısında işte herkes korkulu anlatıyor bende tırstım nedir bu diyeee :bbo:

ayyyy bende korkuyorum açıksası ama
eğer alttan ultrasyonda bakılış gibiyse korkmam.
bebişimiz olsun diye dr. gittimizde
tedavi süresince dr.alttan baktı hep ultrasyonla
ve canım hiç mi hiç yanmadı
acaba bu daha m farklı ki

Son düzenleme:
arkadaşlar ben pazartesi günü gitdim ve korkulacak hiç birşe yok hemşireye sordum ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum dedim oda korkma nasıl olsa 10 13 gün sonra doğuma gelicen alış kendini hç sıkma dedi ozaman kolay olur dedi gerçekden fazla zorlanmadım ve sadece 1 veya2 dk sürdü ama açılma yok dedi doğuma kadar açılırmı geri herşey normal bebekde dönmüş ve aşağıda dedi perşembeye tekrar çağırdı

fisfisfisarkadaşlar birde çatı muaynesi olunca doktor az kanaman ola bilir dedi bende az oldu sizden de olanınız ve kanaması olan varmı?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

arkadaşlar kimseyi korkutmak istemedim sadece kendim korkup kastığım için adamı çok zorladım demek istedim ayrıca acımadımı acıdı elbette canımız azcıkta olsa acıyacak ama yapcak bişey yok mecbur katlanılcak bakın şimdi dünya tatlısı 20 günlük bebişim var ve bu herşeye değiyor...darısı başınızaaaa

doktor 3 parmagını kesın sokuo cnm ben salı gunu oldum kendımı kastım sıktım acıdı tabe ama doktorum catımın genıs oldugunu 4.5 kıloya kadar normal yolla dogurabılecegımı soledı:nazar: inş ole olur bende bu persemebe sunu sancıyla dogum yapacagım dua edın banada

doktor 3 parmagını kesın sokuo cnm ben salı gunu oldum kendımı kastım sıktım acıdı tabe ama doktorum catımın genıs oldugunu 4.5 kıloya kadar normal yolla dogurabılecegımı soledı:nazar: inş ole olur bende bu persemebe sunu sancıyla dogum yapacagım dua edın banada

iyi de kaç parmak soktuğunu da yazmak zorunda değilsin. bende çatı muayenesi oldum doktorun kaç parmak soktuğunu görmedim bile. doktor sana üç parmağımı mı sokuyorum dedi. bunları okuyanlar gidip çatı muayenesi falan yaptırmaz

mrb ben 39.haftada çatı muayenesi oldum çok korkulacak bişey değil zaten çok kısa sürüyor. muayene sonucu normal doğum yapabileceğimi ama çok kolay bir doğum olmayacağını söyledi çünkü rahim genişliği iyi dedi ama vajina ağzım darmış iki saatlik falan bir ıkınma ile olabileceğini söyledi. moralim bozuldu iki saat boyunca bir insan nasıl ıkınır.

iki saat ıkınmakmı şakamı yaptı doktorun sana insan iki saat nasıl ıkınır

kızlar bugün kasılmalar yüzünden doktora gittim suyum azalmış bide çatı muanesi yaptı kendimi kasmadım ve hiç canım yanmadı 1 cm açılma olduğunu söyledi ya acaba ne zaman doğururum kasılmalar hala devam ediooo

kızlar bugün kasılmalar yüzünden doktora gittim suyum azalmış bide çatı muanesi yaptı kendimi kasmadım ve hiç canım yanmadı 1 cm açılma olduğunu söyledi ya acaba ne zaman doğururum kasılmalar hala devam ediooo

ben 34.haftamdayım 31 de 1 cm açılmam olmuştu hastaneye yattım çıktım müdahale edilmese 1 cm açılmayla ne kadar sonra doğurulur bilemicem...

bide erken doğum tehlikesi olunca çatı muayenesini erken yapmak gerekmez mi yaaa.ya 36 da falan gelirse napıcam?

Cok sevindim canim, caninin yanmamasina.
Benim doktor yapmicak herhalde :)
Bakalm bu Carsamba randevumuz var ama, hayirlisi olsun.
Allah'im hayirli bir sekilde, kazasiz belasiz sorunsuz bi sekilde yegenimi kucagina almayi nasip eylesin canim.

sağol canım bugün nişanım geldi elim ayağıma dolaştı çok heyecanlıyım yaaaaa:))))

nişan geldiyse muhtemelen 2 güne bebeğin kucağındadır cnm hiç tedirgin olma allahım inş. benimde ya bende artık gelsin istiyorum ne güsel bir duygu bekletmesen geliyor işte nekadar güsel darısı tüm bekleyenlere:emir_bebek:

Nurcan, canim belki cati muaneyysinden dolayi gelmis de olabilir..
Sen yine de dikatli ol canim.
Hayirli haberlerini duymayi, okumay nasip etsin Rabbim..
Bende bugün 37+4 gün bitti. Yarin +5 olucaz insallah.
Insallah Rabbim'e yalvariyorum ki benimde bir an önce gelsin artik diye bebegim...

Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. ınanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. ınanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...

Ayhh canim benim, Kurban oldugum o Yüce Rabbim yavrunun acisini vermesin sana..
Kiyamam, tedirgin olmakda haklisin ama sen dularini hic eksik etme meleginden.
inan, o gün konustugumuzdan beri aklimdasin, acaba ne yapti dogurdu mu dedim kendi kendime..
Allah'im insallah yavrunun ve senin sifani verir canim, hic canini sikma. Insallah iyi olucak pasam, dularim onunla olucak canim..
Bu arada, benimde cok agrilarim var kasiklarimdan belimden ya, Allah Kerim..

Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...

cnm oncelikle gecmis olsun bebisine de sana da , boyle bi sorun yasamadim ama inşallah bebeğini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın eminim doktorlar bi an once iyilesmesi icin gerekeni yapiyorlardir.Allah yavrunu ve seni korusun :Saruboceq:

Back
X