Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saniyelik birsey canım korkma..kendini kasmadigin sürece rahat olur.kendimi kasmadığım sürece korkulcak bişey yok diyosn yani :) hayırlısı inşallah ya yaptırınca yazıcammm :)
Peki nasil bakiliyor yaaa anlatin biraz. Ben de 36.haftamdayim bana da yapilcak off hic vajinal muayene olmadim daha. Ustumuz ortuk mu oluyo doktor nasil.bakiyo vs..ay kızlar catı muayenemı oldum. bu muymus dedım ya bu kadar abartılırdı pessshiç bişey anlamadım cok rahat gectı ..
Peki nasil bakiliyor yaaa anlatin biraz. Ben de 36.haftamdayim bana da yapilcak off hic vajinal muayene olmadim daha. Ustumuz ortuk mu oluyo doktor nasil.bakiyo vs..
Bende sana ben yaptırmadım ama zor değilmiş yorumu yaptım dün de ben çatı muayenesi olmak zorunda kaldım, nstde sancı çıkınca doğumhaneye ebenin ellerine teslim etti doktorum açılma yokmuş ama yumuşama varmış eve gönderdi beni ay sonu bekleniyor doğum ama sanki ben bir hafta içinde doğurucam hissine kapıldım :Say kızlar catı muayenemı oldum. bu muymus dedım ya bu kadar abartılırdı pessshiç bişey anlamadım cok rahat gectı ..
Ben yurt dışında yaşıyorum burda öyle birşey yok hep görüyorum ama anlamadım ne olduğunu herkes korkuyor bende normal doğum yaptım amaKızlar 37. haftamda çatı muayenem var yanii bu cuma.. korkmalı mıyım :/![]()
Bebeginizin kilosu olcumleri nasildi peki? Bana doktorum bebeginin basi 1 2hafta onde,catin da dar sez olcaksn dedi of yaa.. okuyorum yurtdisinda cidden catiya bakmiyolarsa demekki dogurulabiliyor?Ben yurt dışında yaşıyorum burda öyle birşey yok hep görüyorum ama anlamadım ne olduğunu herkes korkuyor bende normal doğum yaptım ama
Valla burda sadece iki kere ultrason var zararlı diye başka almıyorlar 12 ve 20. Haftalarda sadece öyle oradaki gibi değil herşey normal dediler gittim doğurdum40. Haftamda da 42. Haftaya kadar bekletiyorlar sancı yoksa da suni verip doğum yaptırıyorlar en son anne ve Bebek'te ölüm tehlikesi olana kadar normale zorluyorlar en son seçenek sezeryan bu ülkede ülke sezeryana çok karşı bir elin on parmağı etmez sezeryan sayısı da Türkiye beklemeden hemen sezeryan diyor çok rahattım ben doğumda çatal falan yok bakarken bile alttan izin istiyorlar rahatsız olmazsan bakalım diyorlar ben yattığım yerde Bebek ağıra gelene kadar sancı çektim sonra da oturarak doğurdum korkma sende akışına bırak sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaBebeginizin kilosu olcumleri nasildi peki? Bana doktorum bebeginin basi 1 2hafta onde,catin da dar sez olcaksn dedi of yaa.. okuyorum yurtdisinda cidden catiya bakmiyolarsa demekki dogurulabiliyor?