slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 37+5 hamilyim dün çatı muayenem yapıldı doktorum bir parmak açılman var dedi sizce doğum yakınmı bunu yaşayan oldumu açılmanız olupta kaç gün sonra doğum yaptınız...lüten cevap
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 37+5 hamilyim dün çatı muayenem yapıldı doktorum bir parmak açılman var dedi sizce doğum yakınmı bunu yaşayan oldumu açılmanız olupta kaç gün sonra doğum yaptınız...lüten cevap[/
bende aynı durumdayım arkadaşlar lütfen bu durumu yaşamış olanlar cevap yazarsa süper olacak :Saruboceq:
benim 33.haftada ufak bir kanamam oldu
ilk o zaman alttan muaynem oldu doktor 1 cm açılma var dedi
şimdi 38+4 günlüğüm hala doğurmadım... pek belirleyici değil ama belli de olmaz...
doktor bişey demedi belli olmaz dedi ama ne biliyim 1 parmak açıklık ne kadar oluyo ya 2cmmmi? yani bunu yaşayıpta doğumunu ne zaman yapanlar oldu acaba tecrübeli arkadaşlar cevap lütfen...
canım kasılmalarım çok oluyo özellikle geceleri karnım çok sertleşiyo bu bazen çok rahatsız edici olabiliyo ne biliyim ya bekleyip görmek en doğrusu ama insan tedbirli olmak istiyo....
canım benim açılma olduktan sonra 2 hafta sonra ben doğum yaptım tabi kişiden kişiye değişebilir ama açıldımı gerisi geliyo mutlakakaydirigubbakcemile3 bu arada doğumuma 1 hafta vardı.