çatı muayenesinden sonra sancı

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
merhaba hanımlar
bugün çatı muayenem vardı.. normalde karnımda ara ara kasılmaların dışında bir problemim yoktu..
çatı muayenesinden sonra adet sancısı gibi bir sancı başladı..
nst ye girdim herşey normal.. ultrasondada normal..
bu sancılar muayeneden kaynaklı olabilir mi yoksa doğum sancısı mıdır.. muayene doğumu tetikler mi merak ediyorum

merhaba hanımlar
bugün çatı muayenem vardı.. normalde karnımda ara ara kasılmaların dışında bir problemim yoktu..
çatı muayenesinden sonra adet sancısı gibi bir sancı başladı..
nst ye girdim herşey normal.. ultrasondada normal..
bu sancılar muayeneden kaynaklı olabilir mi yoksa doğum sancısı mıdır.. muayene doğumu tetikler mi merak ediyorum
İyi akşamlar bana da iki gün önce yapıldı iki gün hassas gezdim sancılı ve lekelenme oldu ama geçti doğuracak sandım ben de ama olmadı bişey siz daha doğurmamışsınız herhalde dimi

İyi akşamlar bana da iki gün önce yapıldı iki gün hassas gezdim sancılı ve lekelenme oldu ama geçti doğuracak sandım ben de ama olmadı bişey siz daha doğurmamışsınız herhalde dimi

merhaba ben dopum yaptım 8 gün oluyor.. çatı muayenesinden sonra aynı gün sancılarım başladı ve doğumum geldi..
normal doğum beklerken yüksek tansiyon nedeniyle sezeryan oldum..
bu arada doktorum muayeneden sonra kana normal korkma demişti..

Yaaaa arkadaşlar bu çatı muayenesi bu kadar etkiliyor mu ya yanı acıyor mu sert mı geliyor ki kanama oluyor Ayy nasıl soracağımı bilemedim yaaaa

Doktorumu son anda değiştirmiştim doğuma 2 gün kala çünkü önceki doktorum sezaryan yapmak istedi çatımın dar olduğunu söyleyerek.ilk çatı muayenemı36 haftada yaptı bir şey olmadı..
Son doktor alttan muayne etmek istemedı doğumu tetikleriz diye bende diğer doktorumun catımın dar oldugunu söyledi diye bu muayneyı olmak ıstıyorum zaten 40. haftamdayım dedım..
Çatı muaynesi yaptı ertesi gün nişanım geldi ve doğurdum:)
Son haftalarda tetikliyor yani.

Yaaaaa nedense çok korkuyorum daha çatı muayenesinden korkan ben nasıl normal doğurcam bilemiyorum pöfff artık hayırlısı inş acımaz cok sanırım son haftalarda bakıyorlar

Doktorumu son anda değiştirmiştim doğuma 2 gün kala çünkü önceki doktorum sezaryan yapmak istedi çatımın dar olduğunu söyleyerek.ilk çatı muayenemı36 haftada yaptı bir şey olmadı..
Son doktor alttan muayne etmek istemedı doğumu tetikleriz diye bende diğer doktorumun catımın dar oldugunu söyledi diye bu muayneyı olmak ıstıyorum zaten 40. haftamdayım dedım..
Çatı muaynesi yaptı ertesi gün nişanım geldi ve doğurdum:)
Son haftalarda tetikliyor yani.
38 dede dogurturmu acaba ...

Yaaaaa nedense çok korkuyorum daha çatı muayenesinden korkan ben nasıl normal doğurcam bilemiyorum pöfff artık hayırlısı inş acımaz cok sanırım son haftalarda bakıyorlar

Korkmasın gerektirecek bir şey yok gerçekten. Kasma kendini şimdiden. Başa gelen çekilir

Back
X