- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Canlarım ben bir apartmanın en üst katında oturuyorum üstümüzde çatı var. Kış için bakımının yapılmasını istiorum. Keza evimin tavanı yer yer döküldü hatta bazı yerlerde küfler oluştu.ancak apartmanda çoğunluk yanaşmıor. Yöneticimiz yok bşz zaten yeni geldik sadece otomat be temizlik için bir abla aidat topluyor makbuzlu biçimde. Bugün ona söyledim o bende istiorum ama kimse yanaşmıor dior. O esnada karşısındakide çıktı ben beş kuruş ödemem çatıya dior. Çatı ortak alandır herkes karşılamak zorunda diorum ama gel de teyzeye laf anlat.
Şimdi sanırım belediyede fen işlerine şikayet edince falan gelip bakımını yapıp herkese fatura ediyormuş. Bunumla ilgili bilgisi olanlar varmı? Doğrumudur? Prosedür nasıldır? Yani fen işleri böyle yapıyor mu?eğer o yapmoyoraa ne yapabilirim nasış bir yol izlemeleyim?
Şimdi sanırım belediyede fen işlerine şikayet edince falan gelip bakımını yapıp herkese fatura ediyormuş. Bunumla ilgili bilgisi olanlar varmı? Doğrumudur? Prosedür nasıldır? Yani fen işleri böyle yapıyor mu?eğer o yapmoyoraa ne yapabilirim nasış bir yol izlemeleyim?
Son düzenleme: