- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Reengarenk
-
Gittim konuştum apartman sakinleriyle biz uğraştık çok dipte gezdiği için bişey yapamadık dediler savunmaları vurdumduymazliklarindan beter.. itfaiyeyi aradım belediyeye yönlendirdiler belediyede kayıt aldı artık tek umudumuz belediye kafesin kuracaklarmis ne inşallah kurtulur kedicagiz...
aradım geldiler herhalde kendinin sesi kesildi.. çıkıp bakamıyorum oğlum yatıyor bir sokak arkada bina. birsey de atamıyorum biraz uzak kalıyor bize.Itfaiye gelir tekrar arayin catiya yemek atabiliyorsaniz atin.
Eşim ufak bir kaza geçirdi parmağı kırık evde yatıyordu bide, gelen gidenim coktu sesini duyunca apartmana bakabiliyordum sadece.. eşim bugün çıktı evden yoksa ben duramazdim...Bir hafta ben onun ağlamasını duyacam varya o binayı onların başına yıkarım
Kediden haber var mı son durum nedir
iyi yapmışsınız valla Allah razı olsun sizdenO hayvancağız orada ölüp kalacak gibi geliyor. Umarım dün cidden yardım eden olmuştur.
Geçen haftalarda sokağımızda bir depoya kedi girmiş, görmemiş kapatmışlar kapıyı. Cama gelip gelip miyavlıyor. İki gündür öyleymiş, tesadüfen gördüm. Kimse umursamamış. Koskoca iki gün orada ağlamış hayvan. Yöneticiye gittim "kediyle mi uğraşıcam" dedi. Depo sahibini aradım. Haftayadan önce o tarafta işimiz yok dedi. E hayvan ölecek dedim. Napayım, oluyor böyle şeyler dedi. Evden sandalye getirdim, camı kırdık artık birkaç kişi. Alarm varmış. Polis geldi. Firma yetkilisi geldi koşa koşa noluyor diye. Dedim defalarca aradım gelmediler, ne yapayım. Zararlarını karşıladık artık. Hayvan nasıl su içti çıkınca. Nasıl doyurdu karnını. İsteyen yardım ediyor bir şekilde. O kapının kilidi sökülürdü en son çare halbuki.
iyi yapmışsınız valla Allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?