çatısı dar olupta normal dogum yapan varmı???

merhabalar

konu baya eskı ama benım su ankı sorunum ararken burayı buldum burdakı catısı dar olan arkadaslar nasıl doğum yaptı aynı problemle karsı karsıyayım 1 hafta ıcersınde karar vermem gerekıyor tesekkur ederım

merhabalar

konu baya eskı ama benım su ankı sorunum ararken burayı buldum burdakı catısı dar olan arkadaslar nasıl doğum yaptı aynı problemle karsı karsıyayım 1 hafta ıcersınde karar vermem gerekıyor tesekkur ederım

Bende ayni sorunla karsi karsiya kaldim bugun dogumun cok yakin acaba sen ne yaptin :))

Canım benimde bugün 39.hafta bitti.Çünkü bu zamana kadar hiç vajinal muayene olmadım.Dedim normal doğuma uygunmuyum diye.Doktorum çatı uygun olsa bile bazen bbebek inmez yerleşmez dedi bazende çatı dardır ama bebeğin kafası uygundur sancılar başladığında doğum anında belli olur dedi.Bu arada benim doktor zorunlu olmadıkça asla sezeryan yapmıyor.Ve sezeryanın zararlarını anlatıp duruyor.Cuma günüsuyum azaldığı için suni sancı ile doğum başlatılacak tabi bi aksilik çıkmazsa.Umarım nomal doğum olur.zemuszemus
Doktorunuz kim acaba

Back
X