Kizlar meraba.. ya bendemi sorun var bilmiyorum ama dun cok sinirim bozuldu.. esimin ailesiyle hicbir sorunum olmadigi gibi aramiz cok iyidir,hele kayinpederimi cok.severim,canimi veririm okadar kiymetli biri benim icin.. kayinvalidem de zararsizdir, iyidir,beni kizi gibi gordugunu soyler, bazen kirici hareketleri olsada kusur aramazsam bir sorun yok,onlada iyiyizdir.. amaaaaaaa bu kv min catkapi biyere gitme meraki beni.benden aliyor...ya gunlerdir agri cekiyordum bir rahatsizligim var hastanelerdeyim ve evimde daginikti haliyle.. dun oglen isten geldim uzerimi degistirdim, cok actim biseyler hazirladim yeyip ortaligi toplar temizlerim derken tam yemege oturdum,zil caldi,bi baktim kv.. suprizzz diyor... o an evdeki butun daginikliklar tozlar falan film seridi gibi gözümün önünden geçti.. aglayasim geldi yahu tamam kendi evin sayilir oglunun evi,izin istesin de demiyorum da yaaa neden bir saat once,yarim saat önce "ben geliyorum" denmiyor ? Cok mu zor hayatta ennnnn nefret ettigim olay kizlar haksizmiyim,calisiyorum birde... neyse geldi otururken diyorki kayinpederim icin "x baban soylede git,haber ver git dedi kac kere aradi beni ama yok ben.bu sefer boyle gidicem dedim " diyor.. sanki teftise geliyo mubarek... kayinpederim aradi yazik.oda mahcup olmus belli ki "kizim ne oldu baskinmi yedin teftise mi geldi bu annen " falan diyor.. bende "eevet baba kotu basildim " dedm...
Neyse aksam yemek yendi karsida esimin uzak akrabasi oturuyor,onlara gidelim dedik,esime dedim ara haber ver dedim.. esime aradi teli acmadilar kv diyor ki" aman bosver aramadan gidelim evdedirler ne olcak" yuhhh dedim yani... bana gore büyük saygisizlik kızlar insanin evde olmasi musait oldugu anlamina gelmiyor ki.. iste böyle sinirim tavan yani.. birde kv surekli yakin olalim,yakinda oturun bize diyor iyiki degilim,boyle uğraşamam ben zirt pirt catkapi..
Neyse aksam yemek yendi karsida esimin uzak akrabasi oturuyor,onlara gidelim dedik,esime dedim ara haber ver dedim.. esime aradi teli acmadilar kv diyor ki" aman bosver aramadan gidelim evdedirler ne olcak" yuhhh dedim yani... bana gore büyük saygisizlik kızlar insanin evde olmasi musait oldugu anlamina gelmiyor ki.. iste böyle sinirim tavan yani.. birde kv surekli yakin olalim,yakinda oturun bize diyor iyiki degilim,boyle uğraşamam ben zirt pirt catkapi..