Catkapi krizi....:@

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Kizlar meraba.. ya bendemi sorun var bilmiyorum ama dun cok sinirim bozuldu.. esimin ailesiyle hicbir sorunum olmadigi gibi aramiz cok iyidir,hele kayinpederimi cok.severim,canimi veririm okadar kiymetli biri benim icin.. kayinvalidem de zararsizdir, iyidir,beni kizi gibi gordugunu soyler, bazen kirici hareketleri olsada kusur aramazsam bir sorun yok,onlada iyiyizdir.. amaaaaaaa bu kv min catkapi biyere gitme meraki beni.benden aliyor...ya gunlerdir agri cekiyordum bir rahatsizligim var hastanelerdeyim ve evimde daginikti haliyle.. dun oglen isten geldim uzerimi degistirdim, cok actim biseyler hazirladim yeyip ortaligi toplar temizlerim derken tam yemege oturdum,zil caldi,bi baktim kv.. suprizzz diyor... o an evdeki butun daginikliklar tozlar falan film seridi gibi gözümün önünden geçti.. aglayasim geldi :KK43: yahu tamam kendi evin sayilir oglunun evi,izin istesin de demiyorum da yaaa neden bir saat once,yarim saat önce "ben geliyorum" denmiyor ? Cok mu zor hayatta ennnnn nefret ettigim olay kizlar haksizmiyim,calisiyorum birde... neyse geldi otururken diyorki kayinpederim icin "x baban soylede git,haber ver git dedi kac kere aradi beni ama yok ben.bu sefer boyle gidicem dedim " diyor.. sanki teftise geliyo mubarek... kayinpederim aradi yazik.oda mahcup olmus belli ki "kizim ne oldu baskinmi yedin teftise mi geldi bu annen " falan diyor.. bende "eevet baba kotu basildim " dedm...
Neyse aksam yemek yendi karsida esimin uzak akrabasi oturuyor,onlara gidelim dedik,esime dedim ara haber ver dedim.. esime aradi teli acmadilar kv diyor ki" aman bosver aramadan gidelim evdedirler ne olcak" yuhhh dedim yani... bana gore büyük saygisizlik kızlar insanin evde olmasi musait oldugu anlamina gelmiyor ki.. iste böyle sinirim tavan yani.. birde kv surekli yakin olalim,yakinda oturun bize diyor iyiki degilim,boyle uğraşamam ben zirt pirt catkapi..

Yakin oturmuyormuşsun işte. Ayrica calisiyorsun, dolayisiyla dipdibe olma şansiniz da kalmiyor. Kendi kendini doldurusa getirme bence. Kayinvalidene karsi icin kotu hislerle dolacak kendini hakli cikarayim derken...

Tabiki de bir ev ziyaretine giderken haber verip gitmek lazım ailen dahi olsa.Çünkü ev hali ev dağınık,kirli ve ya evde misafire ikramlık birşeyler bulunmayabilir.Yeri gelmişken diyebilirdiniz anne belki müsayit değildirler diye üstüne alınabilirdi

Dağınıklık, tozlar vs için laf çarptı mı?
Çarpmadıysa onun görgüsü öyledir. Çok sorun edilecek bir şey değil. Tabii sık sık yapmadığı sürece.
Pazar sabahı erkenden kapıya dayanan kvdeler varmış.:eek:

Tabiki de bir ev ziyaretine giderken haber verip gitmek lazım ailen dahi olsa.Çünkü ev hali ev dağınık,kirli ve ya evde misafire ikramlık birşeyler bulunmayabilir.Yeri gelmişken diyebilirdiniz anne belki müsayit değildirler diye üstüne alınabilirdi

Senin kv yine iymis kiz benimki baskalarinada haber veriyo ben ordayim sizde gelin diye.benden habersiz misafir davet ediyo en sevmedigim habersiz baskin yapilmasi annem de olsa ayni :KK12::63::mad:

dağınıklığa laf söylemediyse çokta büyütme bence canım. onun yapısı öyledir.

Aaaaa bu benim kv ya... Emin misin senin olduğuna
Hiç saat kavramı yoktu. PaZar sabah 8 de çalardı o zil ya da gece 11 de. Bilmem kimden geliyorduk uğradık. Eşime defalarca kere söyledim. Lütfen söyle. Haber vermesi zor değil.
Mesela hafta sonu gelirlerdi. Biz evde değiliz. Bi de atarlardı sizin evin önünde bekliyoruz diye.

Sonra bi akşam yine geldi bunlar. Benim surat düştü hemen. Kv bana bi yere mi gideceksiniz dedi. Ben de evet arkadaslara gidecektik dedim ki öyle bi şey yoktu. Ben babana "arayalım dedim, o da aman evdedirler ne işleri olacak dedi" dedi. Neden dedim. Bizim işimiz olmaz mı ? Saat 22:00 ye kadar oturdular. Sonra kv kp e hadi gidelim bunlar da arkadaşlarına gidecekmiş dedi. Ben de yatak odasından aradım bu saatten sonra başkasının evine gidilir mi dedim.

Ve o günden sonra kurtuldum. Çok şükür .....

bende hiçç sevmem çat kapı olayını şükür öyle bir derdim yok kv yanıma çağırmadan asla gelmez... bide dediğin gibi ev her zaman toplu olmuyor hele çalışıp çocuğun olduktan sonra o dağınıklık 2 katına çıkıyor

Herkesin bi huyu var kırmadan belli etmeye çalışın ama olmuyosada tek kötü huyu buysa sukredin

Sinir bozucu bir durum
her dakika aynı düzen temizlik olmayabilir
başka bir işiniz olabilir
evde canı sıkılıyor sanırım
hasta olduğunuz için kabul etmeyeceğinizi düşünüp habersiz gelmiş olabilir mi ?

benim kv ve kp der de iyilerdir saolsunlar
çat kapı gibi olmasa da benim için çatkapı
bazen işlerim pazar gününe kadar sarkıyor yakınımızda pazar var
kp bazen de kv pazara gelirler sonra da "size geliyoruz diye ararlardı"
en geç yarım saat sonra evdeler tabi.. ben buna da sinir olurdum
bir iki kez "kimsenin evine çat kapı gitmem hiç sevmem" falan dedim ki bunu da bilirler yani
şimdilerde yok öyle bişey.. sende bir laf arasınsa söyleyebilirsin konu sahibi
ama kendi evinde değil ya onların evde ya da başka bir yerde:KK39:

İlk defa yapıyorsa, bir de evinizin hali için birşey demediyse sorun yapmayın valla habersiz geliyorsa karşılaştığı manzaralardan da esef duymayacak. Benim kaynana titizdir mesela düşünemiyorum habersiz geldiğini bende çalışıyorum yorgun halsiz olabiliyorum dağınık olabiliyor evim neyse ki habersiz gelmez. Sorun yokmuş aranızda bence laf da yerine gitmiştir.

Kizlar meraba.. ya bendemi sorun var bilmiyorum ama dun cok sinirim bozuldu.. esimin ailesiyle hicbir sorunum olmadigi gibi aramiz cok iyidir,hele kayinpederimi cok.severim,canimi veririm okadar kiymetli biri benim icin.. kayinvalidem de zararsizdir, iyidir,beni kizi gibi gordugunu soyler, bazen kirici hareketleri olsada kusur aramazsam bir sorun yok,onlada iyiyizdir.. amaaaaaaa bu kv min catkapi biyere gitme meraki beni.benden aliyor...ya gunlerdir agri cekiyordum bir rahatsizligim var hastanelerdeyim ve evimde daginikti haliyle.. dun oglen isten geldim uzerimi degistirdim, cok actim biseyler hazirladim yeyip ortaligi toplar temizlerim derken tam yemege oturdum,zil caldi,bi baktim kv.. suprizzz diyor... o an evdeki butun daginikliklar tozlar falan film seridi gibi gözümün önünden geçti.. aglayasim geldi :KK43: yahu tamam kendi evin sayilir oglunun evi,izin istesin de demiyorum da yaaa neden bir saat once,yarim saat önce "ben geliyorum" denmiyor ? Cok mu zor hayatta ennnnn nefret ettigim olay kizlar haksizmiyim,calisiyorum birde... neyse geldi otururken diyorki kayinpederim icin "x baban soylede git,haber ver git dedi kac kere aradi beni ama yok ben.bu sefer boyle gidicem dedim " diyor.. sanki teftise geliyo mubarek... kayinpederim aradi yazik.oda mahcup olmus belli ki "kizim ne oldu baskinmi yedin teftise mi geldi bu annen " falan diyor.. bende "eevet baba kotu basildim " dedm...
Neyse aksam yemek yendi karsida esimin uzak akrabasi oturuyor,onlara gidelim dedik,esime dedim ara haber ver dedim.. esime aradi teli acmadilar kv diyor ki" aman bosver aramadan gidelim evdedirler ne olcak" yuhhh dedim yani... bana gore büyük saygisizlik kızlar insanin evde olmasi musait oldugu anlamina gelmiyor ki.. iste böyle sinirim tavan yani.. birde kv surekli yakin olalim,yakinda oturun bize diyor iyiki degilim,boyle uğraşamam ben zirt pirt catkapi..
Şimdi kayınvalide akrabaya ziyarete gitme konusunda ya evdedirler gidelim dediğinde içinden yuh demek yerine,anne kimsenin evine habersiz gidilmez.İnsanlar evde dahi olsa müsait olmayabilirler demeliydin.Sinyali alırdı.Ya da sana geldiğinde anne ben de bir yere gidecektim vazgeçtim.Geldiğinde beni evde bulamayabilirdin o yüzden haber ver kapıdan dönmek zorunda kalma demeliydin.

Surekli gelmiyor ama bi iki kez daha yapti ayni seyi.. evimin haline birsey demedi demezde icinden dediyse bilemem tabi cok titiz kendisi .. ama ben bu anlayisi sevmiyorum ya bikere eime dedim oda normalde bana sahip cikar ama bu konuyu soyleyince alinganlik gosteriyor zaten ayda yilda bir geliyo falan diyor tamam oda hakli ama canim sıkıldı cok..

Dedim zaten "yok aramadan gidilmez musait degillerdir belki sen ara "dedim esime.. kv dede geldiginde dedii iyiki evdesin falan bende desim hastaneye gidecektim gitmedim anne kapida kalabilirdin dedim aman ne olcak gecerdim x e dedi... oakrabalarindan icin..

hadi kv neyse oğlunun evine geliyorda bana bunları eltim ve görümcem yaptı.
hem tek gelip geldikten sonra başkalarını çağırdılar, hem de başkalarıyla birlikte gelmeye kalktılar.
bence yerine göre bu terbiyesizliğe karşı kapı açılmayabilir.
telefon icat edileli çok oldu ararsın bi sorarsın arkadaş. :KK12:

Bende hiç sevmem. En azından evdemisin die aranmalı, insana yatak odasının kapısını çekicek fırsat tanınmalı. Kayınvalidem yakın oturuyor bana, birde ben çalışmıyorum hani hep evde die düşünülüyor. Ama alıştırdım kayınvalidemi aramadan hayatta gelmez. Söyledim anne ben arada daralıorum dışarı çıkıyorum, kuzenime gidiyorum. Sen en azondan bi 15 dk önce alo de öyle çık kapıda kalma yazık die:-D şimdi habersiz gelmez:-D

X