çatlak izleri nasıl geçer

Mrschocolate

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
24
6
34
Kızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı

Kırmızı ise geçer, beyazlaşmış-sararmış renkte ise geçmez diyorlar. Ürün alacaksanız rengine bakın, yoksa boşa para vermiş olursunuz.

Beyaz y bildiğimiz ten rengine dönmüş

Ten rengine dönüşen maalesef geçmiyor, eğer çok rahatsız ediyorsa vücut fondötenleri var, onu kullanırsınız özel günlerde ya da günlük.

Lierac phytolastil jel verdi. Doktor onu kullanıyorum. Etki eder mi bilmiyorum. Karnim kalçam basenlerim diz arkalarim hep catlak :KK43:

Doktorunuz düşük ya da orta bütçeli bir şey vermiş olabilir; belki de en güzelini vermiştir hiç bilemiyorum. Birazcık araştırma yapmalısınız. Hazır kırmızı iken hala kurtulursunuz. Ne kullanırsanız kullanın düzenli kullanmak şart; unutmayın.

Kızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
benımde belımde 15 yaşlarımdan kalma büyüme çatlakları var.bu yüzden yazları bikini giyemem mayo gıyıyorum..cnm bunlar ıçın maalesef bi yöntem yok..benım gezmediğim profeör kalmadı.sadece ilerde yeni oluşabilecek çatlaklarıda nemlendırıcı yağlar ve bol su içerek koruyabılırsın..onun dışında maalesef.çünkü ciltte yırtılma gıbı bı hasar oluşuyor bunu eskı halıne döndurmek ımkansız

benımde belımde 15 yaşlarımdan kalma büyüme çatlakları var.bu yüzden yazları bikini giyemem mayo gıyıyorum..cnm bunlar ıçın maalesef bi yöntem yok..benım gezmediğim profeör kalmadı.sadece ilerde yeni oluşabilecek çatlaklarıda nemlendırıcı yağlar ve bol su içerek koruyabılırsın..onun dışında maalesef.çünkü ciltte yırtılma gıbı bı hasar oluşuyor bunu eskı halıne döndurmek ımkansız
Ciddimisin ya tühh napalım artık

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır lierac ürününü kullanıyorum görüntüsünde baya azalma oldu. şimdi roller tedavisi yada lazere başlamak istiyorum. bu konuda önerisi olan var mı en azndan belirginliğini azaltsam yine mutlu hissedicem kendimi

LR ürünlerini denemeden bence karar vermeyin, LR ürünlerinde Yüksek miktarda ALoevera bulunmakta ve Dermaintence kremde (B12) sorunlu bölgeyi yeniden yapılandırıyor. ayrıca algetics set içerisinde bulunan yosunlu duş peelingi ve elgetics serisi ürünleri vücudu sıkılaştırmakta, en çok memnuniyet aldığım ürünlerdendir bu setler. irtibat için whatsup: 5

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba çatlakları lazerle tedavi edebiliyorlar diye biliyorum yüz kılcalları için gittiğim klinikte çatlak tedavisini duymuştum. isterseniz bir arayıp bilgi alın MD dermatoloji dr. Gökhan Gökler ve dr. Güneş Ertürk

bende biooil iyi diye duymuştum ama denedim bir işe yaramadı,hala kilo sorunum da var verirsem çatlaklarım artar diye de korkuyorum.lütfen bişr üründen fayda gören varsa bana da söylesin!

X