canım bende unutmadığım sürece lierac kullanıyorum ama çatlamak genetikmiş günde 2 litre su içmek çatlama ihtimalini azaltıyor
slm arkadaslar ben kakao yagı kullanıyorum...annem onu kullanmamı soylemıstı sızce devam etmelımıyım......
Arkadaşlar bende günde 3 litre su içiyorum. ŞUan 28+5 haftadayım. Karnımda henüz çatlak yok fakat basen ve baldırlarımda var, daha önceden de vardı. Kilo alıp vermekten oldu zaten önceden. "Lierac" kullanıyorum ben. 52TL'ye aldım kremi. Pahalıydı. Daha doğrusu ben almak istemedim de annem parasını verdibenim gibi çatlama dedi. Bakalım sonlara doğru çatlayacakmıyım merak ediyorum.
Hepimize hayırlı doğumlar inşallah...
ben dun bebek yagı aldım.eczacı kadına sordum mustela güzelmıs 4,aydan itibarende onu kullancam.inş. çatlamam ben zaten kılolu hamile kaldım ıns fazlada kılo almam.cok dertım var kısacası cokkkk
Arkadaşlar, 20 gün önce doğum yaptım. Hamileliğimin 5. ayından itibaren gece yatmadan önce lierac kullandım. Her banyodan sonra mutlaka badem yağı sürdüm. Badem yağı çok hafif tüylenme yapabiliyor ancak bu tüyler çok açık renkte oluyor, belli bile olmuyor. Hem doğum sonrası hiçbiri kalmıyor. Son iki ayımda ilaveten sabahları vaselin kakao yağı kullandım. Ayrıca her sabah hiç aksatmadan karın ve bel kaslarını güçlendirici egzersiz yaptım. Gün boyunca elimde su şişesini düşürmedim ama ne kadar zorlarsam zorlayayım en fazla 2 lt su içebilmişimdir. Annem ve ablam hamileliklerinde bu sorunla karşılaştılar. Ablam doktorunun tavsiyesi ile bebeyağı kullandı ancak hiçbir şekilde çözüm olmadı. Ben bu özel bakımP) sayesinde sıfır çatlakla (kalça ve göğüs dahil) hamileliğimi tamamladım. Aynı bakıma doğum sonrasında da devam ettim ve şuan hamilelik öncesi kiloma ulaştım. Çok küçük bir göbek kaldı ama inşallah o da yakında kalmayacak.
Uzun lafın kısası bilim genetiği yendi diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?