Çatlak kremi önerileri

blackpearl92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
640
432
Çatlak kremi almayı düşünüyorum ilk hamileliğim olduğu için hiç kullanmadım ve önerdiğiniz işe yarayan bir krem almak istiyorum bir çok kişinin düşündüğü birşey ve faydalanalım.Tecrübeli deneyimli anneler adayları siz neler kullanıyorsunuz neleri önerirsiniz :) :anneadayı:

kesinlikle mustelanın kremini kullan.doğal olsun diyorsan badem yağı ve zeytin yağı.ama bence işi şansa bırakma mustela al.günde kesinlikle 3 kez sür.masaj yapar gibi.bebeğinede ii gelir.çatlak konusunda bi sıkıntı yaşamazsın emin ol

Mustela çok popüler. Bende Mustela ve Sebamed var. Bir de badem yağı. Üçünü de kullanıyorum, biri etki göstermezse diğeri gösterir nasılsa diye.
Velhasıl, sürdükten sonra en fazla rahat ettiren ve en yararlı olduğuna inandığım badem yağı. Zeytinyağı gibi yapışmıyo da. Özellikle çatlaklara süper iyi geliyor. Bacaklarımda kaşıntı vardı, badem yağı onu da iyileştirdi.

Mustela çok popüler. Bende Mustela ve Sebamed var. Bir de badem yağı. Üçünü de kullanıyorum, biri etki göstermezse diğeri gösterir nasılsa diye.
Velhasıl, sürdükten sonra en fazla rahat ettiren ve en yararlı olduğuna inandığım badem yağı. Zeytinyağı gibi yapışmıyo da. Özellikle çatlaklara süper iyi geliyor. Bacaklarımda kaşıntı vardı, badem yağı onu da iyileştirdi.
Argan yağı almıştım bende aktardan ama bir kremle desteklemek istiyorum mustelayı siteden mi istediniz yoksa eczanedenmi aldınız ne kadar a aldıınız birde :KK69:

Argan yağı almıştım bende aktardan ama bir kremle desteklemek istiyorum mustelayı siteden mi istediniz yoksa eczanedenmi aldınız ne kadar a aldıınız birde :KK69:
www.n11.com dan indirimli alabilirsin. Bir ürünü yazıyorsun, farklı dükkanlardan aynı ürün çıkıyor, hangisi ucuzsa onu alırsın zaten aynı ürün.
Eczaneden alma da 70 küsür tl ayıptır yazıktır... Bu tür ürünlere hep internetten bakmak lazım. Ben Mustela'yı bir arkadaşımdan aldım, artık kullanmıyormuş. Sebamed'i internetten yüzde elli indirimli aldım. 66 tl eczanede ve rossmanda. 33e aldım.

www.n11.com dan indirimli alabilirsin. Bir ürünü yazıyorsun, farklı dükkanlardan aynı ürün çıkıyor, hangisi ucuzsa onu alırsın zaten aynı ürün.
Eczaneden alma da 70 küsür tl ayıptır yazıktır... Bu tür ürünlere hep internetten bakmak lazım. Ben Mustela'yı bir arkadaşımdan aldım, artık kullanmıyormuş. Sebamed'i internetten yüzde elli indirimli aldım. 66 tl eczanede ve rossmanda. 33e aldım.

Çok teşekkür ederim :KK16:

Ya yakın arkadaşlarım o kadar çok çatlak problemi yaşadı ki, sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyodum. Neyse artık olan oldu :anneadayı:
Arkadaşlarımdan birinin doktorunun önerdiği bir krem var, GUAM marka çatlak önleyici krem, çok fayda gördü. Ben de yeni kullanmaya başladım. İthal ve organik bi ürünmüş, heryerde satılmıyo zaten, internette iki yerde var. Biraz pahalı gelebilir yüz elli lira falandı sanırım ama inanın mucize bir krem, fiyatının hakkını veriyo:KK73:

Hanımlar öncelikle bebe yağının kıllamdırma yaptığı bilimsel bir gerçek ... Diğer yandan ben 2. Gebeliğimi yaşıyorum ilkinde lierac kullandım ama karnım aynı anneminki gibi çatır çatır Çatladı ... İkincisinde ise hem ozon yağı hem zeytin yağı hem bir eczacı Arkadaşımın önerdiği kremi hem de Paris'ten aldığım serumları kullandım... Ne mi oldu? Yine çatır çatır çatladım .... Yani arkadaşlar kremlere para bayılmayın.... Zeytin Yağı yeter... Zaten çatlayacaksa çatlıyor...

Zeytinyağı çok fazla tüylenme yapıyo. Ben şu an bebeyağı badem yağı ve kayısı çekirdeği yağı sürüyorum . Bir de sadece karnıma sürmüyorum bacak ve göğüslerime de sürüyorum bakalım nolucak???

hanımlar kremlere büyük paralar harcamayın, vazelin bu konuda bir numara. Yağlar kıllanma yapıyor. Ben vazelin kullandım göbeğimde çok büyüktü 12.haftadan itibaren vazelin kullanmaya başladım. Göbeğimde bir tane çatlak oluşmadı. Düzenli sabah akşam kullanırsanız ve erken başlamakta önemli çatlak oluşmuyor. 2-3 kutu kullandım, toplamda 15-20 tl ancak harcamışımdır. Birde diğer önemli olan bol su içmeniz günde en az 2 lt. Hem çatlağınız olmuyor hemde bebeğiniz cildi çok güzel oluyor. Çatlaksız sağlıklı hamilelikler dilerim...

Hamile oldugumu ogrendigim gunden itibaren vazelin surmeye basladim. Hem karnima hem bacak ve basenlerime hem de goguslerime. Her dusta bir de niveanin dusta vucut kremini kullaniyorum. Annem bana hamileyken karni cok catlamis. O yuzden endiselendim simdi bir de ustune pregnacare aldim. 25. Haftadayim. Oğluşum içerde çok hareketli. Doktorumuz da biraz tombis bir bebek dedi oğluşum icin. Karnim da gerilmeye basladi. Umarim onca cabaya catlagim olmaz...

X