Çatlak Kremi Tavsiye

Slyvanas

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
226
60
298
İstanbul
Selam kizlar,
Catlaklari onlemek icin krem araştırması icerisindeyim. Aşağıdaki kremlerden kullanıp memnun olan veya bunlar dışında önerisi olan var mi?

Lierac catlak onleyici jel,
Mustela catlak öncesi krem,
Earth Mama Angel Baby Organics Body Butter veya yağı,
Hindistan cevizi yağı

Öncelikle belirteyim kesinlikle reklam yapmıyorum sadece kullanıcıyım!!Genetik olarak çatlaklara çok Yatkın bir vücudum var kaldı ki ergenlikten daha göğüslerim çatlak patlak çizgi içinde iç bacaklarımda da hafif çatlaklar var.annem de dahil tümden sülale kadınları Doğumda abartmıyorum neredeyse midelerine kadar çatlak bu nedenle hep korktum hamile kalmaktan yıllarca.Hamile kalmadan çatlak kremleri yağları araştırdım hep.2 çatlak az olsa kârdır mantığı ile.hamile olduğumu öğrendiğimde alarm çaldı benim için.Karışım yağlar bana oldum olası hep kişisel gelmiştir benim kozmetik sorunum olacak diye hep bir fazlasını araştırdım bebeğe zarar vermesin diye 12.haftadan sonra düzenli olarak lemongras saf badem yağı kullandım 4-aya kadar sabah akşam hergün duş alıp kabak lifi ile temizlenip sürdüm cilt tam olarak çekiyor bu yağı vıcık vıcık değil.4.aydan sonra sabah mustela çatlak öncesi yağ akşam da lierac çatlak bakım kremi kullandım hiç aksatmadan gün arasında da bazen tekrarladım,son ay lierac serum da aldım sabah akşam diğer yağlar ile birlikte kullandım tırnaklarım hep kısa idi kaşındıkça krem sürdüm ve mucize gibi çatlamadım.Yani ben çatlamadıysam düzenli kullanımda kimse çatlamaz sanırım.bu arada tummy butter kakao yağı da aldım strech marks ile birlikte fakat bende alerji yaptı vücudum kızamık gibi oldu kullanınca.

Bu kadar kullanabilmemin imkani yok valla :))) cok vakit ayirmissiniz bu işe. Ben tembelimdir bu konularda

Bu kadar kullanabilmemin imkani yok valla :))) cok vakit ayirmissiniz bu işe. Ben tembelimdir bu konularda
Bu kadar vakit ayırmasaydım çaylayacağım garanti idi.günde yarım saatimi bu işe ayırmadım diye ömür boyu çatlak ile yaşayıp üzüntüsünü duymak istemedim hatta geçen yaz bikini alırken en iyisini aldım nasılsa son bikinimi giyiyorum diye o kadar umutsuzdum bence vakit ayırmaya değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…