- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi nehirkuzey
-
Sağol canım internetten mi temin edebilirim sadece eczanede satılıyprmjLireac kullanmaya başladım ben
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum vücudumda çatlayabilecek her yere sürüyorum yumuşacık yapıyorMerhabalar kızlar hamilelik için çatlak kremi önerilerinizi alabilir miyim
Badem yağı da kullanamlar varmıs sizce nasıl olurBen hindistan cevizi yağı kullanıyorum vücudumda çatlayabilecek her yere sürüyorum yumuşacık yapıyor
O bazı kişilerde tuglenme yapıyor diye duydumBadem yağı da kullanamlar varmıs sizce nasıl olur
Tamam canım teşekkür ederimO bazı kişilerde tuglenme yapıyor diye duydum
Yengem hemşire frei oil almış bende ondan aldım çatlayacağın varsa her türlü çatlarsın dediMerhaba bende hangi markayı kullanacağıma karar vermeye çalışıyorum karar verebildiniz mi
Ozlika Çatlak kremini deneyin . Hem içeriği çok güzel .Hem fiyatı çok makulMerhabalar kızlar hamilelik için çatlak kremi önerilerinizi alabilir miyim
Yağ şeklinde olanlar mı eritilenlerden mi canımCanım ben Hindistan cevizi yağını aylardır düzenli olarak kullanıyorum en geç iki günde bir kullanıyorum doğumuma çok az kaldı ve hiç çatlamadım çok şükür herkese tavsiye ederim ki benim vücudum genetik olarak çatlağa çok meyilli normalde kalçam çatlak doludur. Annemin hamileliklerinde hep çatlakları olmuş. Çok şükür benim karnımda hiç olmadı. İnşallah son günlerimde de olmaz.
Soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş olanlardan kullandım. Normal hali oda sıcaklığında beyaz ve katı haldedir. Tereyağı gibi düşün bir miktar avucuna alınca zaten hemen vücut sıcaklığınla elinde eriyor ve karnına sürüyorsun.Yağ şeklinde olanlar mı eritilenlerden mi canım
Teşekkür ederim çok sağolSoğuk pres yöntemiyle elde edilmiş olanlardan kullandım. Normal hali oda sıcaklığında beyaz ve katı haldedir. Tereyağı gibi düşün bir miktar avucuna alınca zaten hemen vücut sıcaklığınla elinde eriyor ve karnına sürüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?