çatlak kremleri kafamı karıştırdı????

hypnoseee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
14
0
36
Gaziantep
slm kızlar 10 haftalık hamileyim ve krem kullanmaya başlaman gerekir diyorlar ama ben ne kullanacağımı bilemedim.klasik LIERAC geliyor aklıma ama MUSTELA markası da ii diyorlar.bu 2 markadan kullanan var mı?yardımmmmm:3:

Hiç öyle çok paralar vermene gerek yok.Önemli olan o bölgenin nemli kalması.Johnson bebe de işini görür.Ben çok az kullandım aklıma geldikçe şimdilik hiç çatlağım yok.Arkadaşım 9 ay boyunca pehlivan gibi yağlanmasına rağmen hem de küçücük bir şişe kreme dünya para vererek göbeği feci çatlamış ve sarkmış durmda.Bu tamamen yapısal.Çatlayacağın varsa en pahalı kremi de kullansan çatlayacaksın.

bende annemde estetısyenız
En yakın ıkı hatta uc arkadasımada annem labaratuarda hazırladıgı catlak kremını verdı ıkısı sureklı kullandı
bırısı armutun sapı uzumun copu tarzında koktu su bu derken ıkı kısı mukemmel bır sekılde catlaksız atlattı
ama sorunlar sıralayan arkadasım baya vahım durumda karnı.
Bende oyle bır ton para verılmesıne karsı bır ınsanım zaten
Hemde yuzde yuz dogal olan bır urun
Cunku tamamen bıtkısel karısım
Bunu satmak yada baska bırsey ıcın yazmıyorum yanlıs anlasılmasın sakın
Bende hamılelık dusunuyorum ve kesınlıkle onu kullanıcam

Hiç öyle çok paralar vermene gerek yok.Önemli olan o bölgenin nemli kalması.Johnson bebe de işini görür.Ben çok az kullandım aklıma geldikçe şimdilik hiç çatlağım yok.Arkadaşım 9 ay boyunca pehlivan gibi yağlanmasına rağmen hem de küçücük bir şişe kreme dünya para vererek göbeği feci çatlamış ve sarkmış durmda.Bu tamamen yapısal.Çatlayacağın varsa en pahalı kremi de kullansan çatlayacaksın.

ben de katılıyorum,çok para dökmeye gerek yok.ben sadece duştan sonra bebe yağı kullandım ve karnımda tek bir çatlak oluşmadı:nazar:hiç genişlemediği halde bacağımda2-3 çizik var...yapısal bi durum :21:

slm kızlar 10 haftalık hamileyim ve krem kullanmaya başlaman gerekir diyorlar ama ben ne kullanacağımı bilemedim.klasik LIERAC geliyor aklıma ama MUSTELA markası da ii diyorlar.bu 2 markadan kullanan var mı?yardımmmmm:3:

canm ben yeni aldım lıerac bu ay çatlamazsam tavsiye ederim bakalım.şimdiye kadar percutalfa kullanıyordum.

canm ben yeni aldım lıerac bu ay çatlamazsam tavsiye ederim bakalım.şimdiye kadar percutalfa kullanıyordum.

ben de 25 haftalık hamileyim. pregnacare diye bir krem tavsiye etmişti doktorum. onu kullanıyorum şuana kadar bir problem yok. ondan önce bebe yağı kullanıyordum ama o bir işe yaramıyor dedi ordaki bir hemşire o da yeni doğum yapmış. araştırdığım kadarıyla ve diğer arkadaşların da söylediği gibi yapısalmış birazda. ve çok su içilmeliymiş bu da aklınızda bulunsun

26+2 hamileyim, bende mustela kullandım bugüne kadar bir çatlama yok ama 26 haftada 13 kilo almış birisi olarak korkuyorum açıkçası çatlıycam diye, benim cildimde çok sıkı değil, bakacaz bakalım..
Inşallah çatlamam:)

30. haftamdayım 7 kilo aldım ve henüz çatlamadım.

aklıma geldikçe badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum

Yeni bir urun buldum iki gun cildimdeki nemi hissediyorum resmen. Bogy shop kakao butter diye birsey. Siddetle tavsiye ediyorum. Cildim gergef gibi gergin ama hic catlamadim. Ustelik karnim cok buyudu haftama oranla.

mrb 5 aylıkken bebe yağı ve çatlak kremi kullanmaya başladım günde 1 kere kremin adı pregnecare doktorumun tavsiyesiyle aldım 1 gün bebe yağı birgün krem sürdüm39. haftamı dolduruyorum karnımda çatlak olmadı. son haftada da olmaz inşallah...

valla ben lıerac kullanıyorum normalde kilo alıp verdıgmden basenlerımde koca koca catlaklar var
cildigim catlayan bi cilt yani ama bu kremı 4. aydan berı kullanıyorum görunurde hıc catlak olmadı ben memnun kaldım diyeiblirim

neredeyse son haftalardayım, 37. haftadayım. Roc'un maternity anti-stretch mark kremini kullandım hep, çatlak falan olmadı... güzel bir ürün bence..

ben de pragnecare kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine.ve arada kakao ve badem yağı karışımı sürüyorum.26.haftamdayım 13 kilo aldım ama henüz çatlak yok.:26:ama düzenli krem kullanmam gerekiyormuş:93:

37+3 günlük hamileyim.
Son 11 günüm kaldı.
4.ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum hiçbir çatlağım oluşmadı çok şükür

Back
X