çatlak kremlerinin hepsi hikaye...

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
39 haftalık hamileyim, hamileliğin 16. haftasında itibaren sabah-akşam çok düzenli çatlak kremi kullandım. Her banyodan sonra bebe yağı kullandım, mustelanın oluşan çatlaklara karşı olan kremini bile kullandım. Gerçekten çok düzenli kullandım, karnıma bacaklarıma. Sonuç ne diye sorarsanız, felaket... Bacaklarım kalçalarım 8. ayda çatlak içinde kaldı, harita gibi oldu. Ve hamileliğimin son haftasındayım, bu sabah aynada farkettim karnımın alt tarafı da çatlamış.

Sakın pahalı kremler almayın, cildiniz kaşınıyorsa nemlendirmek için bebe yağı kullanın. Hiç bir krem fayda etmedi. ben çok kilo almadım ama basenlerim genişledi. O yüzden basenlerimde çok çatlak oldu. Çatlak tamamen bünye ile ilgili birşeymiş ve genişleyen yerlerde oluyor. Yoksa 16. haftadan itibaren 1 gün bile ihmal etmeden sabah akşam kullanan biri olarak faydası olsa bana olurdu. Sadece bir ürün de kullamadım o işe yaramadı desem. Tamamen kilo almakla, kuru ciltle ve hareketsi kalınan zamanlarda oluşan birşey olduğuna inanıyorum.

Bilginiz olsun, ciddi paralar yatırmayın kesinlikle.

doğru söylüyosun.hepsi tamamen ciltle alakalı şeyler.ben kaç kişi tanıyorum karnında en ufak bir çatlak yok ama hiç kren felanda kullanmamış.
bisürü krem kullanıpta çatlak içinde kalan da bi sürü insan tanıyorum.
bende mustelayı kullanıyorum.doktorum onu söyledi diye.23.haftamdayım ve çok erken göğüslerim çatladı.karnımda bacaklarımda henüz yok ama çıkacak sanırım.

Ben öyle düsünmüyorum..

Ben 5 ayliktan sonra sadece karin bölgeme avocado yagi kullanmaya baslamistim.
karnimda hic bir catlakla karsilasmadim....

Fakat diyer bölgelere ilk basta kullanmamistim, mesela belime ve karnimin alt bölgelerine, oralarda catlaklar olusmaya basladi ve hemen orayada yagi sürmeye basladim..
Simdiye kadar yeni catlaklarla karsilasmadim..
Yani Avocado yaginin faydasi olduguna inaniyorum

bence de bünyeyle ilgili..
İlkinde 16 kilo aldım,nemlendirici dahil hiçbir şey kullanmadım ve çatlak olmadı..Şimdi 36. haftada 11 kilo aldım yine birşey kullanmadım ve çatlak yok..
Kremler sadece nemlendirme ve varsa kaşıntıyı önlemeye yarıyor bence..

Kesinlikle bünyeyle alakalı.Doktor da demişti çaylayacağın varsa çatlarsın sadece nemlendir cildini demişti.Ben hiçbişey kullanmadım hiç de çatlamadım.kaldı ki hamilelikten önce çatlaklarım vardı yani cildim müsait ama hamilelikte ekstra çatlaklarım olmadı.Bence de pahalı kremler kesinlikle para tuzağı.Bebe yağı çok güzel nemlendiriyo özellikle banyodan sonra nemli cilde.

dove yada arko nemlendirici kullanın yeter. ama sabah öğlen akşam üşenmeden sürün. kesinlikle çatlamıyor göbek tabi eğer ikiz değilse :) ben iki doğum yaptım ikisindede aşırı kilo aldım , göbeğim burnumdaymış gibi büyüktü ama çatlamadı. sürekli krem sürüyordum. diğer şeylere para vermeyim hepsi boş.

Ben iki kez ikiz hamilelik yaşadım..Her defasında da karnım çok sivri ve kocamandı...Tek çatlağım yok... Tamamen bünye ile alakalı bence............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…