39 haftalık hamileyim, hamileliğin 16. haftasında itibaren sabah-akşam çok düzenli çatlak kremi kullandım. Her banyodan sonra bebe yağı kullandım, mustelanın oluşan çatlaklara karşı olan kremini bile kullandım. Gerçekten çok düzenli kullandım, karnıma bacaklarıma. Sonuç ne diye sorarsanız, felaket... Bacaklarım kalçalarım 8. ayda çatlak içinde kaldı, harita gibi oldu. Ve hamileliğimin son haftasındayım, bu sabah aynada farkettim karnımın alt tarafı da çatlamış.
Sakın pahalı kremler almayın, cildiniz kaşınıyorsa nemlendirmek için bebe yağı kullanın. Hiç bir krem fayda etmedi. ben çok kilo almadım ama basenlerim genişledi. O yüzden basenlerimde çok çatlak oldu. Çatlak tamamen bünye ile ilgili birşeymiş ve genişleyen yerlerde oluyor. Yoksa 16. haftadan itibaren 1 gün bile ihmal etmeden sabah akşam kullanan biri olarak faydası olsa bana olurdu. Sadece bir ürün de kullamadım o işe yaramadı desem. Tamamen kilo almakla, kuru ciltle ve hareketsi kalınan zamanlarda oluşan birşey olduğuna inanıyorum.
Bilginiz olsun, ciddi paralar yatırmayın kesinlikle.