Merhaba kızlar ah bu çatlaklar konusunda neler yasamadım ki tecrubelerimi paylaşayım belki faydası olur.ilk doğumumda 18 kilo aldım ve 4kg ağırlığında bir kızım oldu...karnım ikiz karnı gibiydi ve sonuc haritaya donmuş bir karın.tabi başladım çözüm aramaya ..ilk once mikro dermabrazyon yöntemi ile ile çatlak kısımları soydurdum.çok acılı bir işlemci amacı kendi özel tuz gibi bir şeyle sürterek o bölgeyi yaralayip daha iyi bir cilt gelmesini sağlamaktı...sonuc olarak burusukluk ve buzusme görüntüsü azaldı ama çatlaklar aynen kaldı...daha sonra karboksi ve mezoterapi yaptırdım.cilt sikilassin diye... sonuc evet mezoterapi azda olsa toparlayip bölgesel incelmeyi sağladı ama çatlaklar aynen kaldı...kapatici fondatenlerden denedim malesef hiç kullanışlı olmadı kıyafetlerine lekesi gecti...spor yaptım haftada 3 gün evet sikilastim karın bölgem daha iyi göründü ama ben catlaklarla yasamaya devam ettim.ve ikinci cocuğumun doğumundan sonra karnım artık tamamen estetik görüntüden çıktı.tek çözüm karın germe ameliyatı olduğunu anladım ve bir hafta sonra oluyorum kismetse...
Bu isin tek yolu çatlak oluşmasına engel olmak yada minimum oluşmasını sağlamak...ilk kizimdan sonra yazın bir otelde kalırken masaj yaptırayım dedim.uzak doğulu bir kadındı.karnımı görünce kaç tane doğurdun dedi cat pat turkcesiyle bende 1tane dedim.duşunun artık nasıl bozulduğumu neyse bende bu Ruslar nasıl oluyorsa çatlamıyor dedim oda domuz yağı sürüyorlar dedi...tabi bize ters dedim önerin varmı diye sorduğumda zeytinyağını hergüne banyo yapıp süreceksin hemde bir tatlı kasığı içeceksin dedi...ben burda turk arkadaslarıma uygulatdık bir tane çizikleri yok dedi...yani kızlar az kilo çok nem ve zeytinyağı...herkese sevgiler umarım bir faydam dokunmustur....