T tomvejerry242 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 26 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 11 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgf7 #61 meltemkirlangic .!.: Prp cilt yenilediği için çatlaklara da çözüm oluyor ben çok kilo al ver vücudumda kalın çatlaklarım vardı.Mehmet Akgün e yaptırdım ankarada şimdi çoğu yok bazıları da gözükmüyor bile.Araştırın biraz başka tedavilerde olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba yenileme durumu oldu mu bende yaptırmak istiyorum da o yüzden soruyorum
meltemkirlangic .!.: Prp cilt yenilediği için çatlaklara da çözüm oluyor ben çok kilo al ver vücudumda kalın çatlaklarım vardı.Mehmet Akgün e yaptırdım ankarada şimdi çoğu yok bazıları da gözükmüyor bile.Araştırın biraz başka tedavilerde olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba yenileme durumu oldu mu bende yaptırmak istiyorum da o yüzden soruyorum
T tomvejerry242 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 26 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 11 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgf7 #62 melisinyo .!.: Merhaba aynı dertten muzdaribiz. Lazer işe yaradı mı? Bilgilendirirsen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Çatlaklar için bir çözüm bulabildiniz mi
melisinyo .!.: Merhaba aynı dertten muzdaribiz. Lazer işe yaradı mı? Bilgilendirirsen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Çatlaklar için bir çözüm bulabildiniz mi