Çatlaklar genetik midir ? ..Çatlak önleyici kremler para tuzagı mı ?

annemin karnı çatlak dolu bende bir tane bile yok şükürler olsn 4,5 ay oldu doğum yapalı.

ben galenic elancyl specific vergetures kullandım,çok memnun kaldm,allah nasip ederse 2. hamileliimdede onu kullanıcam

2010 Eylul annesiyim..En çok korktuğum şey(bebeğimden sonra) çatlaktı..
Annemde doğum çatlağı yok..

çerçiye HODAN almaya gittim ..adam bana SUSAM yağı çok faydalı dedi..Ben HODANı çok tanımadığım için kullanmaya korkuyordum bebeğime zarar verrir diye..
Adamı dinleyip susam aldım...fincan içine saf ZEYTİNYAĞI ve SUSAMYAĞI koydum...Akşamları krem niyetine göbeğime sürdüm..Krem gibi emiyor zaten...kalmıyor hiç bişii..

Şuan göbeğim pürüzsüz..Hiç çatlak yok!!

pekı hangı urunu kullandın ..benım goguslerım su an o kadar şiş ki anlatamam ..boşalınca fılan baya kotu olucaklar

yorumlar ıcın cok tesekkur edıyorum:[/QUOTE]

Ben lierac kullandım memnun kaldım ama sayfada okuduklarım arasında lierac kullanmasına rağmen çatlayanlar olmuş,bilemiyorum,umarım çatlamazsın gereksiz abur cubur yemeyip çok kilo almamaya çalışabilirsin, göğüsler ister istemez biraz deforme oluyor ama zamanla biraz toparladı benimkiler

selam kizlar
annemde catlak vardi.Genetik oldugunu bildigimden hamileligimin 2 ayindan itibaren cok duzenli krem kullandim.6.aya geldigimde catlamaya basladim,giderek buyuduler,yayildilar.Gecen bi arkadasim gordu korktu,oyle catladim yani
biraz yapi ile ilgili galiba, benim vucudum cok kuruydu.Esneyeceginden pek umidim yoktu.Bu arada urun ismi yazmiyorum,cogu kiside etkilo olmus ama bende ise yaramadi

Badem yağı kıllandırıyor kesinlikle.
Tavsiye etmiyorum hiç.
Baştan beri bebe yağı sürdüm.Hamileliğimde hiç çatlağım olmadı bi tane bile...
Doğumdan sonra da sadece göbek deliğimin çevresinde oldu yuvarlak şeklinde birkaç tane.Başka da yok ne göbeğimde ne göğüslerimde felan.
Bazılarının göğüslerinde bile oluyormuş ben de olmadı öyle bir şey.

kesinlikle genettikk canım ne kremi kullanırsan kullan çatlar çatlıycaksa benim 3 cü doğumum olcak hiçç çatlağım yok krem verdi doktor sürmedim bile çatlamıyo diye para tızağı yani ona para vercene saf zeytinyağ sür daha iy gelir.

Genetik olarak annemde, kızkardeşimde ve bende özellikle ergenlik dönemindeki hızlı kilo alış verişlerde fazlaca catlak oluştu. Fakat kızkardeşim de ben de gebeliğimizde Body Shop un very dry skin kakao yağı içeren vücut kremini kullandık. Hiç çatlak yaşamadık. 2. ye hamileyim yine onu kullanacagım

( Üzgünüm GENETİK) 7.ayıma kadar hiçbirseyım yoktu ve hızla kılo almadım ben.7 ayımdan sonra kalcalarım catır catır catladı.3.ayımdan itibaren bebek yagı,Aktardan yaptırdıgım karısımlar + badem yagları ne bulduysam kullandım.Ama hiçbirsey Fayda etmedi.Şuan da Lireac AMPUL KULLANIYORUM.Olusan catlakları gideriyormus suan 2 hafta oldu kullanalı daha etkisini görmedim..Fakat 8 hafta kullanmam gerekiyor.Dısarda 100 lira internetten 63 e buldum hepsiburadadan almak isteyenler haberiniz olsun kazıklanmayın..

genetik oldugunu dusunmuyorum.eger hamileligin basinda krem surup ozel ic camasiri kullanirsan boyle biseyin yasanmayacagina inaniyorum yada daha az catlakla kurtulabilrisin. Annemin karninda cok catlagi var mesela ama benim sifir catlak. ilk basta bi krem surmustum ama duzenli degil, aslinda falza bisey yapmadim catlagimda olmadi

Valla ben 39.haftanın içerisindeyim. bence bayanın yapısı ve aldığı kilo ile alakalı. benim karnım küçük çok büyümedi ve hiç çatlamadım. ergenlikte üst bacak bölgemde çatlak olmuştu azcık onlar haricinde çatlağımda yok.
sadece banyodan sonra vucut losyonu kullanıyorum o kadar. oda düzenli değil.
Şimdiye kadar sadece 9 kilo aldım..

Çatlakların ana nedeni kişinin deri esnekligiyle alakalı ve iç karın tabir edilen karnın esnekliğiyle. Genişleyen deri esnekliginin yeterli olmamasıyla alakalı çatlar. Ve esneklik kişiden kişiye değişir takdir edersiniz ki. adece vazelin her eczanede rahatça bulacagınız ve büyük paralar ödemeyeceğiniz vazalin başlangıçtan itibaren düzenli her gün sürüldüğünde işe yarar ve soruna çözüm getirir. Saygılar.

ben doktoumun tavsiyesiyle her banyodan sonra badem yağı ve susam yağı karışımı sürdüm günde bir kerede babe çatlak kremini sürdüm karnımda hiç çatlağım yok kalçalarıma sürmemiştim oralar biraz çatladı benim annemdede çok çatlak var hamileliğimdede 14 kilo aldım ama bende olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
23 kilo aldım annemin karnı çatlak patlak ama ben de hiç olmadı 4. aydan itibaren lierac phtyolastil jel kullandım arrtı vaseline marka cocoa butter sürdüm çok işe yaradı .yani ilk başta para tuızağı gibi görünse de 7. aydan itibaren faydasını görmeye başlıyorsunuz ve iyi ki kullanmışım diyorsunuz..

Amerikan ürünü olan Palmer's kullanmayı düşünüyorum bende. kakao yağı+e vitamini içeren organik bir ürün fiyatıda çok pahalı değil ama temin etmesi biraz zor. 16. haftamızdayız. Bu haftasonu alıp deneyeceğim. Ama sonucu ancak 5 ay sonra söyleyebilirim :)

bu soruyu sorarken hamıleydım sımdı kızım 2 aylık

ROc'un catlak onleyıcı spreyını kullandım ama duzenlı degıl sıse bıtmedı bıle ve sonuc hıc catlagım yok ..sanırım genetık annemın de yoktu cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…