çatlaklar için bebe yağımı yoksa badem yağımı

çevremdeki bir çok kişi vazelin sürdüğünü söylüyor bende denedim vazelini gerçekten 2. gün boyunca dışarıdan hissedilebilecek derecede nemli tutuyor ama kokusunu sevmedim

ilk zamanlar bebeyağı kullandım gerçi kullanmasamda olurdu ilk 3 ayı geride bıraktıgım için artık losyon süğrebiliyorum daha önceden aldıgım sıkılaştırıcılar vardı bir türlü düzenli kullanamamıştım şimdi onu kullanıyorum hem nemli tutuyor hemde sıkılaştırıcı özelliğinden yararlanıyorum

birde dalinin yeni jel bebeyağı çıkmış arkadaşım memnun oldugunu söyledi onu denemek istiyorum

badem yağını vuct hemen emmediği ve giysileri giymek için bir saat beklediğim için gıcık oldum bebe yağı kullandım arada bir akşamları yatarken vazelin sürdüm hiç çatlağım olmadı karnımda ve göğsümde 31 haftayız şuanda..ama bacaklarıma sürmediğim için mi bilmiyorum diz kapaımın arka tarafı çatlamaya başlamış

bebe yağını ve badem yağını pek önermiyo doktorlar canım benim özeline gittiğim doktor lierac die bi kremi önerdi fiyat 65 ytl adama özellikle sordum badem yağı vazelin bebek yağı die etkili değil dedi
daha yeni kullanmaya başladığım için ve krem kullanmadan 1 gün içinde çatladığım için iyi mi kötü mü bilmem. soruyorum kullananlar memnun ama.

ben catladım malesef hemde %99 natural bır krem kullanıyordum sabah aksam faydası olmadı yanı
kremım bıtmıstı bu sefer bebe yagı kullanmaya karar verdım az önce aradım esımı gelırken dalinın bebe yagını alması ıcın bı cok arkadasım onu kullanıyo

valla ben 33.haftamdayım başından beri nivea nın bebek yağı ile Liearac kullanıyorum.ama fıyatı 6 değil 48 TL izmirde.eczanede satılıyor.çok şükür şimdilik hiç çatlağım yok.ama bir de çok su için kızlar.vücudu asıl nemli tuttan su.

d gabbana aynen bende canım senin gibi nıvea nın bebe yağını ve lierac kullanıyorum bende 48 tl ye aldım benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç çatlamadım bebe yağı sürmüştüm bir tek, lierac arkadaslarımın tavsiyesiyle aldım bakalım çatlamayız inşlh.suya gelince ben fazla içemiyorum içmeye calışıcam ama bol bol.

Ben bir gün badem yağı-kakao yağı -susam yağını karıştırıpta sürüyorum... Diğer gün bebe yağı.... Sabahlarıda vazelin sürmeye çalışıyorum.... Ve bol bol da su içmeye özen gösteriyorum... Ama bilemiyorum bu çatlak olayı kremleri ve yağı sürende de oluyormuş.... Sürmeyende de... Birazdabünyeyle alakalı heralde... Daha 18.haftamdayım çatlağım yok ama garanti verilemez tabi....

kızlar 30 haftalığım hiç krem kullanmadım.ve hiç çatlağım yok hiç bir yerimde.Annem 5 tane çocuk doğurmuş hiçbir yerinde çatlak yok.biraz ırsi kızlar..günde 3 lt su içiyorum.hamilelkte tek mucize SUkızlar.ne kabız ne çatlak ...su öneririm...

canım benimde doktorum lierac önerdi ama ben çok acı çekiyordum badem yağlı bir karışım var eczanelerde onu söyledi baya yumuşatıyor o da.kakao yağı çok farklı kullanıyor eğer bünyen alerjikse kullanamak çok zor.bebek yağıda banyodan hemen sonra kullanırsan faydası oluyor

bana doktorum bebeyağını önerdi diğer kremlere okadar para vermene gerek yok çünkü çok bir farkı yok dedi bende bebe yağ aldım vazelin aldım bide e vitamininden yana etkili bi normal nemlendirici aldım her gün birini sürcem bakalım nolcak :)zaten önemli olan sürekli yapmak gün atlamamak..inşallah fazla çatlamam..

merhaba
arkadaslar marka yazgıdı için yazmakta sakınca görmüyorum
loccitane in badem yagını (tek badem yil tabi içinde başka şeyler de var )catlak için tavsiye edenler var
bir de gögüs jeli emzirme sonrası çok toparlıyormus
gögüs jeli bana da lazım
badem yus yagını kullanmıstım çok iyi gelmisti bana
hatta yüzüme dahi sürüyordum ama bitti maalesef

kızlar ben 5 haftalık hamileyim. sizce bu olması muhtemel çatlaklar ve sarkmaların olmaması için ne zaman bişeyler kullanmaya başlayım. doğumdan sonra da önceki gibi bir fiziğe sahip olmak istiyorum. neler önerirsiniz bana?

kakao yağı kullan canım
en etkiliisi o ama şişelerde olanlardan değil
akatarlarda katı halde satılıyor onlardan olucak

teşekkürler canım. ozaman şimdiden başlayım ben. birde karın kol bacak heryerinize mi sürüyorsunuz? yoksa sadece karın bölgesi mi ? etrafımda danışabileceğim kimse yok, burdan sizlerden ne öğrenirsem hamilelik konusunda o işte :)

heryerine sürebilirsin canım zaten baya katı biraz
öyle bir yeri yağlandırıcak birşey
biraz kaloriferin üstünde bekletip sürersen daha iyi olur
Ben yazın tatildede kullanıyorum bronzlaşmak içiN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…