çatlaklar için mucizevi formül:))

Juliette

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
822
5
296
43
Diğer
mrb kızlar ben hamileliğim boyunca bi yağ karışımını kullandım ve 23 kilo almama rağmen ve vucudumun hiç esnek olmamasına rağmen bi tane bile çatlağım olmadı allah a şükür...
ondan bu karışımı uygulamanızı tavsiye ederim

zeytin yağ, buğday yağı, kakao yağı, susam yağı, badem yağını

eşit ölçülerde karıştırdım ve 3 aydan sonra her gece son aylarda sabah akşam sürdüm
hiç üşenmeyin yapın çünkü sonra çatlakların hiç bi şekilde tedavisi yok..
hepimize mutlu sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim:)

slm canim paylasimin icin saol.ben 17 haftalik hamileyim sadece karnimda catlaklik var.bunlar nasil gecicek bilmiyorum.bu karisimi denicem hemen.

ben sımdıye kadar mustela kullanıyodum henuz catlagım olmadı ama bıtmek üzre böyle bi karısımmı kullansam acaba ne kadara mal oluyo aktara sölesek karıstırır heralde dimi?tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın

Kızlar benim ikinci doğumum olacak 36 haftalık oldum , ilkinde 30kilo alıp sonra hepsini geri verdim, şimdiye kadarsa 25 kilo aldım ve kısmetse süper irademle bunuda vericem sonra :)) demek istediğim gram çatlağım yok halen. Ben her gün muntazam kremleniyorum ama öyle sizin bahsettiklerinizle değil. Normal, dove yada başka nemlendiricilerle yani elime ne geçerse sürüyorum. Ki ailemdeki kadınların hepsinin karınları harita gibi bi bende olmadı. Ne sürerseniz sürün karnınızı nemli tutmak çok ama çok önemli..

cnm çatlaman için çok erken deilmi

bilmiyorumki erkenmi hic kiloda almadim aksine 2,5 kilo verdim her dr gittigimde tartiliyorum.niye oldu bilmiyorum.ama benim cildim gercekten cok kuru.bol suda iciyorum ama iste dus aldiktan sonra bile pul pul ouyor vucudumun bazi yerleri.

Ben de bu karışımı şimdiden hazır edeyim.Birkaç hafta sonra kullanmaya başlarım kaydirigubbakcemile2
Teşekkürler kaydirigubbakcemile3

slm canim paylasimin icin saol.ben 17 haftalik hamileyim sadece karnimda catlaklik var.bunlar nasil gecicek bilmiyorum.bu karisimi denicem hemen.

17 haftada çatlak olmaz canım bi yanlışın olmasın

aktarda bunlar küçük küçük şişeler halinde satılıyor. tanesi 4 -5 milyon civarı 20 milyona falan geliyor toplamda.. ben evde karıştırıyordum fısfıslı bi şişeye koyuyordum

en güzeli çatlamadan ne gerekiyorsa yapın çatladıktan sonra hiçbi çaresi yok malesef.
bolbol yaglanın kremlenin..kaşınmasına fırsat vermeyin kaşınıyorsa bilinki çatlamaya meyilli cildiniz beni nemlendir diyor

benim için daha erken ama
bende deniyecegim sen 3 ayın sonundamı yaglanmaya başladım
arkadaşım.

birde merak ettim doğumdan çıkınca kaç kilon gitti acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…