- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
bilmiyorum adını hiç duymadım ama denemek lazımm saol
fiyatı ne kadar acaba bilgilendirirmisin...cild soyuluyormu açıklarmısın lütfen:uhm:
cansu_cansu .!.:arkadaşım yaa, gerçekten tamamen geçti mi, yoksa görünümünde mi hafifleme oldu. hani hiçbişekilde geçmez diyolar ya..neye inanacağımızı şaşırdık. ben de türlü türlü yöntemler kullanıyorum. cildim şaşırdı artık. bişey değil, daha çok yoruyorum cildimi.ne oranda geçtiğini, çatlaklarının kaç yıllık olduğunu, kullandığın ürünü açık bi şekilde bana anlatır mısın canım ya. türkiye de hangi ürünü bulup kullanıcam hiçbişey bilmiyorum. senin kullandığın ürünü burada bulabilir miyiz...veya emsali ne olabilir. bana biraz bu konularda bilgi verirsen sevinirim canım.
bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım bu güzel sonuçlar adeta mucize canımkaydirigubbakcemile5 eminimki açtığın bu başlık çok rağbet görecek önerdiğin yerden inceleyip almak istiyorum biz bayanların en büyük sorunu vücudunda çatlak olması karın bölgesinde de uygulanırmı acabayerimseniben
Aynen benim içinde büyük bir mucize olmuştu çünkü ne de olsa kışın kapatsakta yazın her şey ortada insan çekiniyor...Anemin karın çatlaklarına uyguladım görünürlüğünü epey azalttı ama tam geçirmedi tabii onun çatlakları 40 senedir orada eğer seninkiler daha yeni ise ve karnında aşırı fazlalık yoksa bence işe yarayabilir...
Cansucuğum, benim çatlaklarım hızlı boy uzamasına bağlı oluşmuş çatlaklardı ve aşağı yukarı 15 yaşımdan beri duruyorlardı.Ben ürünü Türkiye'den almadım ve yenisini almaya ihtiyacım olmadı ama olsaydı yine Amerika'dan alırdımçünkü burada asid oranı arttıkça TCA değil AHA asidi kullanıldığını öğrendim bu yüzden imkanı olan ebay'dan alsın.Bunun dışında ürünü bütün sorunlu bölgelere bir sünger veya pamul yardımı ile sürüyorsun kullanma talimatında 3 dakika diyor ama ben canım yanmaya başlayıncaya kadar beklemiştim, zaman dolunca su ile yıkıyorsun, ardından medicasol veya benathene merhem sürüyorsun.Önce kızarıyor sonra yavaş yavaş cilt gerilmeye başlıyor,bu sürede bol bol nemlendirmek şart... 3 gün içinde sürdüğün yerlerdeki deri kahverengi bir hal alıyor ve yavaş yavaş dökülmeye başlıyor.Zaten deri döküldükten sonra alttan çıkan bebek deriyi görüyorsun...Ben %70-80 oranında tca kullandım ve 2 seferde tamamen geçti, iz falan kalmadı arkadaşım...Yalnız dikkat etmeniz gereken eğer bu konularda tecrübeli değilseniz yani eliniz yatkın değilse sakın sakın sakın evde bu oranda bir ürünü denemeyin, ürünü alın ve bir dermatolog yada güzellik merkezine yaptırın...Çatlakların derinliğine bağlı olarak bir kaç seansta geçecektir...
benim çatlaklarım 13 senelik zayıf bir kişiyim karın bölgem ve kalçam da çatlaklar var dediğin gibi yaz aylarında deniz sezonu açılınca o çatlaklarla insan içine çıkmaya çekiniyorum büyük sıkıntı:kedi:.birde ben bakındım biraz tcaya %30 var %70.lik göremedim
Güzelim sen ne dediğinin farkındamısın?
%70 - %80 oranı çok uçuk rakamlar ve üstteki deriyi komple söküp alması demek ve kaldıki kabuklanma da soyma olursa orda iz kalması demektir bu da:1shok:
Kaldıki %15 veya bilemediniz en fazla %20' den sonrasını evde kullanım için önermiyorlar.
bazı sitelerde 85 tl diyor %30 olan ne yapmalıyız?bende pek yok belli belirsiz ama hiç olmamasını istiyorum...normal gidip alabileceğimiz bir yer varmı? kusura bakma çok soru soruyorum ama idare et be canım :kedi::1rolleyes:
ınşallah cözüm olur benim çatlaklarım 17-18 yıllık bacak bel ve karnımda ama çok geniş acaba çözüm olurmu o kadar cok para harcadımkı bu yolda artık hiç ümidim yok bu nedenle yıllardır suya bile giremez oldum güneşlenemez oldum
güzel bir şeye benziyor ölü deriyi atarak çalışıyor mantıklı denemekte yarar var ama yaz ayında olduğumuz için leke yapma ihtimali olabilir diye düşünüyorum bilgi verdiğin için tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?