Çatlaklar için önerisi olan???

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim göğüslerim şişmeye başladı. Vücudumda şişmeye başlayacak çatlak oluşumunu önlemek için tavsiyeleriniz var mı? Ne kullanabilrm çatlak oluşmaması için?

REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim göğüslerim şişmeye başladı. Vücudumda şişmeye başlayacak çatlak oluşumunu önlemek için tavsiyeleriniz var mı? Ne kullanabilrm çatlak oluşmaması için?
Ben liarac aldım memnunum en iyisi sayılır içlerinde benim kuzenlerde hep bunu kullandı.

Ben de lierac aldım şu an problemli gebelik yaşadığım için kullanamıyorum ama en iyisi o diyorlar ben kilo almadığım için şu anda bir gelişme yok.

Doktorun önerisiyle evomere kullanıyorum 35.haftadayım hiç çatlak yok çok şükür

selam canım, bağdat caddesinde volkan dübük diye bir dövmeci var kilo alıp vermeden dogumdan yada ameliyat izlerinden olan çatlakları teninin renginde boyayla kapatıyor. ben de yeni yaptırdım cok memnunum su an ikinci seansım var daha gidicem yarısı gitti çatlaklarımın

bizde yedik ! He gülüm he

Son düzenleme:
bizde yedik ! He gülüm he

Merhaba ben de böyle bir yorum daha gördüm . Sayfasına baktım instagramdan eğer fotolar gerçekse seanslar başarılı görünüyor. Fiyat sordum cevap bekliyorum. Merak ediyorum belki kamuflajı iyidir?

Merhaba ben de böyle bir yorum daha gördüm . Sayfasına baktım instagramdan eğer fotolar gerçekse seanslar başarılı görünüyor. Fiyat sordum cevap bekliyorum. Merak ediyorum belki kamuflajı iyidir?

İşinde iyidir kötüdür bilmem tek bildiğim sahte profiller ile reklam yapmaya kalkması. Bu yola başvuran bir kişinin yaptığı işte bende soru işaretleri bırakır.
yani hile hurda ...

Back
X