ben iyice bıraktım ya 4.aydan beri bebe yağı sürüyodum sabah yada akşamları
biraz badem yağı kullandım
bu ara 2 günde bir ya sürüyorum ya sürmüyorum
kuruyo cildim nasıl eğer onlar hep çatlağa dönerse yandık
şimdilik çatlak gözükmüyo bakalım doğum sonra mı olacak bilginiz var mı
bide avonun bir kremini kullanıyorum çatlak ve selülitler için
ama badylere yapışmasından pek etkisinin olduğunu düşünmüyorum
keşke yaz olsaydı daha kolay emerdi vücut
Ben 4.aydan itibaren lierac kullandım hem de lohusalığın sonuna kadar. Cilt yapısı ile de ilgili ve kremleri lohusa sonuna kadar sürün diyorlar. Çatlayan yerlerim çatladı ama çatlamayanlar yanıma kar kaldı:) şimdi de lieracı kullanacağım. Ama bu soda ne oluyor daha evvel hiç duymamıştım.
Lierac kullananlar çok memnun kalmış genelde ama genetik yapı ve alınan kilo çok önemliymiş.Lierac kullanmana rağmen mi çatlak oldu?Kaç kilo almıştın hatırlıyor musun?
arkadaşlar cilt bakımı içinde bal, zeytin yağı, yumurta sarısı ve bir kaç damla limonu karıştırıp yüzünüze sürün 15dk bekletin ve ılık su ile yıkayın.ılık su kulanılmasının nedeni çok soğuk ve sıcak su kılcal damarların çatlamasına neden olur o yüzden suyun ılık olması önemlidir. bu uygulama 15 günde bir tekrarlanır sa cildin parlamasına ve cildin dengesini korumasına yardımcı olur ben kendime uyguluyorum ve çok memnunum bilginize.........
bende lierac kullandım 3 cü ayımdan itibaren beyaz tenlilerin cildi çok çabuk yıpranır ama en önemlisi kilo 30 kilo aldım 7ci ayımda bir başladı hiçbir şekilde önleyemedim yani kilo almamayı savunuyorum birdaha hamile kalsam kesinlikle diyet yapar mümkün olduğunca çok az kilo alırdımLierac kullananlar çok memnun kalmış genelde ama genetik yapı ve alınan kilo çok önemliymiş.Lierac kullanmana rağmen mi çatlak oldu?Kaç kilo almıştın hatırlıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?