Çatlaklara karşı hangisini önerirsiniz?

Hangi çatlak kremini kullandınız ve memnun kaldınız?

• Lierac

OY: 5 11,6%
  • Alpin premama

OY: 2 4,7%
  • Clarins

OY: 0 0,0%
  • Chico

OY: 1 2,3%
  • Biovergetures

OY: 0 0,0%
  • Roc

• Bebe yağı

OY: 9 20,9%
  • Badem yağı

OY: 11 25,6%
  • Kakao yağı

OY: 11 25,6%
  • Vazelin

• Ankete Katılan
    43
Earth Mama Angel Baby Organik Çatlak Önleyici Hipoalerjenik Yağ 120ml

Bu kremi deneyen var mı? Ben de organik,içinde paraben,sls vb. zararlı içerikler barındırmayan bir krem arayışındayım.Sonuçta işe yaraması kadar zararlı içerige sahip olmamasıda önemli diye düşünüyorum.

ben Pytholastyl kullanmıştım ama pahalı işte.. şöyle her yerime bi güzel sürüvereyim dersen bi tüp anca 10 gün yeter.. bilmiyorumkismile

Sitesinde şunlar yazıyor: Cruelty-free, certified vegan, kosher, and 100% free from toxic ingredients — that means no Quaternium-15, 1,4-Dioxane, formaldehyde, phthalates, petrochemicals, parabens, SLS, artificial preservatives, artificial fragrances or dyes

Yani şu zararlı maddeleri içermiyormuş: Quaternium-15, 1,4-Dioxane, formaldehyde, phthalates, petrochemicals, parabens, SLS, artificial preservatives, artificial fragrances or dyes

Link veremiyorum ama ''ekoorganik'.com'' da ürünü inceleyebilirsiniz.
Rutin yıllık kontrollere gittigim doktoruma sormuştum hamilelik söz konusu olursa ne önerirsiniz diye, bu markanın katalogunu vermişti.Marka bende olumlu intiba uyandıdı

oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar..a.s.

o kadar pahalı şeylere hiç gerek yok bence.annemin bol miktarda çatlağı olduğu halde 36.haftadayım bende hiç yok.en önemli şey vücudu suyla nemlendirmek.krem sürmeden önce mutlaka ılık suyla siliyorum sonra innova narlı vücut losyonu süryorum(16lira). hem bu losyon çok güzel yapıyor.deneyin göreceksiniz.

2 kutu Lierac bitirdim iyi krem ama hem pahali hem de cabuk bitiyor diye daha ucuz olanina gectim.
Mothercare-den Smoothing out strech mark cream diye bi krem var 200ml.ondan alip suruyorum 30. haftadayim henuz catlamadim.bir de Avent-in kremi var o daha yagli.onu da begendim bi kutu kullandim.
bebe yagi,badem yagi ve s tuylenme yapti bende.zeytin ve kakao yaglari da iyi..

ben bademi kakaoyu zeytin yağını susam yağını ve buğday yağını karıştırıp sürdüm çok kilo aldım ama allah a şükür hiç çatlamadım

Ben normal Dove nemlendirici kullanıyorum çok memnunum. Ama en güzeli Lorealin vücut kremi.

Bide bu sitede bi yerde bir arkadaş doktorların karnımıza sürdüğü jeli tavsiye etmiş. Çatlaklara birebirmiş. Ucuzmuş da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…