- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi hasret0587
-
ya ben daha hiç bişey kullanmadımmmm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: herhalde çatır çatır olacağım son dönemde annemde sadce bacakalrında olmuş çatlak yengemde ise hiç yok ve ikiside hiç bişi kulanmadılar zilliler ama be kesin çatlarım ben çok şiştim: 23 haftada 9 kilo ladım böylede giderse ayvayı yedim yani geçen ay doktorum bana organik bi kırem verdi hala alamdım bulamıyorum çevremdeki eczanelerde ama bu haftasonu ne yapıp edip almam gerek korkmaya başladım geç kalmış olmaktan yana :
Bilemiyorum arkadaşım bi kere huylandım işte :))dimplecim bende yurt dısından geldim turkiyeye gelin
mustela orada eczanede satılıyor ama ilac degil krem.. hatta butun bebek urunleride var o markanın
suanda annem orada gelirken alsın diye siparis ettim ve bebegin sampuan krem vs onlarıda musteladan almayı dusunuyorum. oradaki eczacılarda oneriyor yegenlerimde onlarla buyuduler cok memnunduk.. ben ona cok guveniyorum bakalım:) dun almıs bizimkiler artık annemin gelmesini bekliyorum 4 gozle..
opuyorumnanaktanmerhaba ben mayıs 2009 annesıyım baslıgı gorunce yazamadan gecemedım benım karnım çok catladı hamılelıgımın 3.ayından ıtıbaren her aksam bebek yağı surudugm halde cok catladım dogumdan sonrada mustela kullandım ama ne fayda
kıs anneye ceker derler bunye meselesı bırazda bı arkadasım yenı dogum yaptı bıde kıloluydu hiç catlagı yok allah yardımcınız olsun ama bebeğinizi kucagınıza alınca hiç umursamıcaksınız emın olunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?