7. aya kadar hiçbirşeyim yoktu şimdi karnım yolyol olduçoooook uğraşmama rağmen... hergün sabah lierac krem kullandım ve hergün akşam kakao yağı ama benim gende varmış çatladım haaa buarada 3. aydan itibaren hergün kullandım fazla kiloda almadım çok şükür... ama çatladı (moral bozmak gibi olmasın) bunların hepsinide doktorum önermişti lierac kreme iyi diyorlar nettede baya açıklaması var zaten...
7. aya kadar hiçbirşeyim yoktu şimdi karnım yolyol olduçoooook uğraşmama rağmen... hergün sabah lierac krem kullandım ve hergün akşam kakao yağı ama benim gende varmış çatladım haaa buarada 3. aydan itibaren hergün kullandım fazla kiloda almadım çok şükür... ama çatladı (moral bozmak gibi olmasın) bunların hepsinide doktorum önermişti lierac kreme iyi diyorlar nettede baya açıklaması var zaten...
canım moralini bozma bu yollar sana bebeğini kavuşturacak inşallah:)
benim doktorum önermedi içini rahatlatmak için al kullan ama eğer çatlayacağın varsa dünyanın bir numaralı kremi dahi olsa garanti olmaz dedi o yüzden ben hiç para vermedim öyle şeylere genetik olarak ailemde yoktu bende içimi ferah tuttum ve 36. haftadayım tek bi nemlendirici dahi kullanmadım ve çok şükür oluşmadı üstelik bayada kilo almış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?