az önce başka bir topiğe yazdıklarımı buraya da kopyalayayım inşallah bir yardımı olur, ben kesinlikle mustela diyorum..
''normalde karnım dümdüz olduğundan 10. hafta gerilmeye başladı ve ben o andan itibaren günde 2 kez mustela ya başladım. bunun dışında burda bir topicte gördüğüm öneriyle, 1 kutu vazelin kakaolu kreme yarım şifahome kakao yağı, yarım şişe de badem yağını karıştırdım bu karışımı da duştan sonra sürdüm ya da her kuruluk hissettiğimde sürdüm karnıma ve kalçama.. şu an sezaryenime 3 gün var tek çatlağım yok, bunların dışında kilo alımım idealdi (yavaş yavaş 11 kilo aldım) ve bol su içtim ki bunlar iyi ve konforlu bir hamilelik için zaten gerekli sadece çatlaklar için değildi.. annemin karnında var biraz çatlak ama sanırım doğru taktiklerle önlemiş gibiyim bu durumu..''
tüylenme olayına gelince ben sarışın ve tüy problemi pek olmayan biriyim belki de o yüzden bende bişey olmadı ama yağı direk sürmedim zaten bütün hamilelik boyunca o kremin içine karıştırdığım 10 ar ml badem ve kakao yağından başka yağ sürmemiş oldum yani.