Çatlama belirtisi mi Yumurtlama belirtisi mi?

sensiz_olmazki

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
471
865
Merhaba arkadaşlar,Yumurtlama belirtisi olarak kasıklarımda şiddetli ağrı hissediyorum ben neredeyse her ay.Kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor.Acaba bu tam yumurtlamanın olduğunu mu gösterir yoksa yumurta fazla büyüyüp bir kaç gün içinde çatlayacağını mı gösterir ?Ertesi gün ilişki oldu da gebelik ihtimalim var mı acaba diye merak ettim.

Yumurta çatladıktan sonra ilişki öneriyor doktorlar... Çünkü zaten çatlamamış olan yumurta döllenemiyor... Akıntının geldiği gün şansın daha yüksek...
Akıntıyı hiç hatırlamıyorum ki.Benim genelde işte kasık ağrısı oluyo onunla anlıyorum.Aslında ben toplamda 4 gebelik yaşadım.Genelde bu ağrıdan bir gün sonra ilişkim olmuştu son gebeliklerimde ama 2 gün öncesinde falan olduğu da olmuştu.Oyüzden sonraki ilişkiden mi kalabiliyorum emin değilim.Neyse yarın kan testi yaptırcam zaten:KK66:Yine de merak işte:)

Akıntıyı hiç hatırlamıyorum ki.Benim genelde işte kasık ağrısı oluyo onunla anlıyorum.Aslında ben toplamda 4 gebelik yaşadım.Genelde bu ağrıdan bir gün sonra ilişkim olmuştu son gebeliklerimde ama 2 gün öncesinde falan olduğu da olmuştu.Oyüzden sonraki ilişkiden mi kalabiliyorum emin değilim.Neyse yarın kan testi yaptırcam zaten:KK66:Yine de merak işte:)
O zaman hem ağrıdan önce hemde ağrıdan sonra dene şansını... İnşallah test sonucun pozitif çıkar...

İnşallah çıkar da sağlıkla alırız .3 tanesi sağlıksız gebelikti çünkü.Kan pıhtılaşması çıktı.O yüzden erkenden öğrenmemiz lazım ki iğne kullanıcaz.biraz da merakım ondan:KK43:

X