Catlama ignesi 13.gun

Kizmierkek mi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
35
5
6
Catlama ignesinin 13.günü yaptığım idrarda gebelik testinde cok silik cizgi var . Sol yumurtaligima ara ara şiddetli sancı oluyor. Yarin adet günün adet olucak gibi hissediyorum göğüslerim cok ağrıyor ama sol kasik agrisi daha şiddetli oluyor. Sormak istediğim bunlar hamilelik belirtisi mi ? eğer yarın regli olmazsam kanda beta hcg yaptırsam iğnenin etkisi geçmiş olur mu ??

İlk günden itibaren yaptığım idrar testleri gun geçtikçe kaybolmaya başladı ama bugün yaptığım test zaman geçtikçe ikinci cizgi baya koyulasmis yeni gördüm sizlerde bakıp bana yardımcı olur musunuz

Bugun yaptığım sonradan oluşan ikinci cizgi

Eklentiler

• 20210131_192902.webp
    20210131_192902.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba😊 bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum doktorum 12 gun sonra evde idrar testi yapabilirsin pozitif gorursen kan verirsin dedi , ben de bekliyorum. Hamile olabilirsiniz ama bu forumda 14.gun dahi testte pozitif gorup kanda negatif olanlari da okudum yani herkeste farkli olabiliyor. Bence siz yarin kan verin kesin sonuc elde edersiniz😊

Merhaba😊 bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum doktorum 12 gun sonra evde idrar testi yapabilirsin pozitif gorursen kan verirsin dedi , ben de bekliyorum. Hamile olabilirsiniz ama bu forumda 14.gun dahi testte pozitif gorup kanda negatif olanlari da okudum yani herkeste farkli olabiliyor. Bence siz yarin kan verin kesin sonuc elde edersiniz😊
Tesekkur ederim dönüş yaptığınız için umarim sizde olumlu sonuç alırsınız

Back
X