Gebeliğe Hazırlık çatlama ignesi acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kizlar ,
Buay Dr kontrolüne başladım.
Yumurta takibi yaptı ve 4 tane yumurtam gelişmiş.
2 tane 16mm ve 2 tane 19 mm..Doktorum iyi dedi ,sizce nasıl?bu konuda çok bilgi sahibi degilim
Dün gece saat 22.30 da karnimdan çatlama ignesi verdi.yaptim.
Bazı yerlerde koldan diyor,göbek yağlı olduğu için etkisi az vs demişler,kafam karıştı.
Birde ağrım sızım yok.
Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.
Ağrı sızı olmadanda catlarmi.
Duanızı eksik etmeyin,çok umitliyim

Güzel güzel çoğul gebelik ihtimaliniz de var ne güzel.
Göbekten de olur elbette. Ağrı şimdi olmaz ortalama 36 saat sonra olacak. İnşallah gönlünüze göre olsun. 🤗

Hiç vurulnadım ama çatlatma iğnesi vurulduysan mutlaka catlar agrı yok diye catlamadı sanma

Hiç vurulnadım ama çatlatma iğnesi vurulduysan mutlaka catlar agrı yok diye catlamadı sanma
Mutlaka çatlamıyo canım. 🤗 genelde çatlıyo. Pko ya da çatlama problemim hiç olmadı ama doktorum her reglde kist oluşmuş mu diye vajinal usg ile bakardı. Burda bi arkadaş var onun çok yumurtası vardı sorun çıktı mesela çatlamadığı için.

Kizlar ,
Buay Dr kontrolüne başladım.
Yumurta takibi yaptı ve 4 tane yumurtam gelişmiş.
2 tane 16mm ve 2 tane 19 mm..Doktorum iyi dedi ,sizce nasıl?bu konuda çok bilgi sahibi degilim
Dün gece saat 22.30 da karnimdan çatlama ignesi verdi.yaptim.
Bazı yerlerde koldan diyor,göbek yağlı olduğu için etkisi az vs demişler,kafam karıştı.
Birde ağrım sızım yok.
Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.
Ağrı sızı olmadanda catlarmi.
Duanızı eksik etmeyin,çok umitliyim
Yarın sabah çalışmalara başlarsınız canım yumurtlalar gayet güzel büyümüş

Mutlaka çatlamıyo canım. 🤗 genelde çatlıyo. Pko ya da çatlama problemim hiç olmadı ama doktorum her reglde kist oluşmuş mu diye vajinal usg ile bakardı. Burda bi arkadaş var onun çok yumurtası vardı sorun çıktı mesela çatlamadığı için.
Aaa bilmiyordum ama adı ustune catlatma iğnesi ne bilim 🤷‍♀️

Back
X