Catlama ignesi etkisi

Dasmeer

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
13.604
28.756
548
38
Kızlar dun igne vurundum bu gece iliski dedi herneyse ben oylesine gebeliktesti yaptim hani iğne etkisi var diye ama suan bile asiri silik cikti ozaman bende çok fazla durmayacak giib geldi hani bazilari diyorya 14gun etkisi suruyor diye bende simdiden asiri silik cikti
Herkesin nasil merak ettim

Mrb canim
Bende 2 aralıkta igne yaptim
2 yumurtam vardi 36 saat sonra iliski olsun dedi
Senin kac yumurtan vardi hangi gun ilişki olsun dedi
Ben ignemi vurduktan bi gun sonra testim boyleydi

12gunekadar silikde olsa olacakmi bende diyorumki sanki 2 3gune hic kalmayacak ve ben gebelik testi icin okadar beklemicem gibi geliyor haksizmiyim
Bilmiyorum canim degisiyo kisiden kiseye
Ama kesin sonuç 14 gun sonra yapilmali

Kizlar 3.kez çatlama iğnesi oldum 2 ocakta iğneden sonra kahverengi akintisi olan var mı aranızda test yaptım çift çizgiyi gördüm kanda da 16.90 çıktı değerim aile hekimim gebelik var dedi ama iğne etkisi mi diye ikilemde kaldım pazartesi günü doktora gidecem. Diğer ignelerden sonra hiç böyle olmamıştı bu arada kahverengi akıntı ve ufak tefek pıhtı gibi biseyler geldi bir kaç gün sürdü

bende hic olmadi yerleşme kanamasi bence seninki

Sonucunuz ne oldu bende benzer seyler yasıyorum

Sonucunuz ne oldu bende benzer seyler yasıyorum
Bu gün doktorum yokmuş canım yarin randevu alabildim sabah ta HCG degerini takip etmek için sağlık ocağına tekrar kan verdim. Sendeki belirtiler ne ne zaman vuruldun çatlama ignesini

Bu gün doktorum yokmuş canım yarin randevu alabildim sabah ta HCG degerini takip etmek için sağlık ocağına tekrar kan verdim. Sendeki belirtiler ne ne zaman vuruldun çatlama ignesini
5 ocakta vuruldum kahverengi akıntı 2 kez de kırmızı kanlı akıntım oldu

5 ocakta vuruldum kahverengi akıntı 2 kez de kırmızı kanlı akıntım oldu
Kan fln verdin mi sen bende kırmızı olmamıştı ama kahverengi akıntı ve pıhtı olmuştu yarın sana yazarım ben sonucumu arada kalmak çok zor barii burdan destek olalım birbirimize.eger iğne etkisinden HCG fln kanda çıktıysa şuan daha azalma olması gerek diye düşünüyorum bakalım yarın kaç cikacak

Yok erken kan için.ben cok umutsuzum

Yok erken kan için.ben cok umutsuzum
Adetine kaç gün var canım umutsuz olma bence önce erken gebelik testi al evde bı dene ben 25tlye almıştım ilişkiden bir kaç gün sonra bile yapilabiliyormus içinde öyle yazıyordu testin. Orda görünürse kan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…