- 4 Ekim 2021
- 366
- 88
- 18
- 26
Adetin geçerse tekrar yap canım. Belki hormon salgılamamış olabilir. Bende az önce yaptim pozitif cıktı. Rabbim sana da nasip etsin inşaallahYok daha 6 günüm var adetime ama sancilarim bel ağrım çok kesin olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçerse tekrar yap canım. Belki hormon salgılamamış olabilir. Bende az önce yaptim pozitif cıktı. Rabbim sana da nasip etsin inşaallahYok daha 6 günüm var adetime ama sancilarim bel ağrım çok kesin olurum
Cok sevindim canimin hayirlisiyla kucagina al o cennet kokusunu cek icine rabbim hep yüzünü güldürsünAdetin geçerse tekrar yap canım. Belki hormon salgılamamış olabilir. Bende az önce yaptim pozitif cıktı. Rabbim sana da nasip etsin inşaallah
Rabbim sana da nasip etsin inşaallah. Kucağını boş koymasın. Hakkında hayırlısı olsun.Cok sevindim canimin hayirlisiyla kucagina al o cennet kokusunu cek icine rabbim hep yüzünü güldürsün❤
Canim ne zamandir girmedim nasilsin bebişle nasil gidiyorRabbim sana da nasip etsin inşaallah. Kucağını boş koymasın. Hakkında hayırlısı olsun.❤
Hayırlısı olsun insallah canim sonucunu yaz bize cok dikkat et kendine yorma kendini yat dinlen bu sürecte dinlenmek dikkat etmek önemliSelam aleyküm dostlar bn bu siteye yeni katıldım ve ilk msjim. 1bucuk yıldır evladım olmuyorelhamdülillah sağlık problemim çıkmadı buna şükrediyorum. Bu siteye az bakmadım bı ümit ilaç iğne kullananların yorumlarını öyle çok okudum okuyorum da. Yıllarca bekleyen insanlar var yinede şükrediyorum. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin başta yıllarca bekleyenler. 1 buçuk yıl yinede dile kolay geliyor her ay ümitle beklemek ve yıkılmak
vücudum da olan ufacık dahi her değişikliği gebelik belirtilerine yormak , sürekli netten belirtiler nedir diye bakmak... Sanki varmış gibi olmayan bebeğimle konuşmak belki deli dersiniz ama insan farklı bir psikolojide oluyor duygusal olarak yipraniyor. Bazı insanlar erken diyor olur elbet tabiki Rabb'im ne zaman uygun görürse sonuçta herşey onun. Vardır bir hikmeti. Hayırlı zaman değilmiş demekki diyorum. Bı insan istiyorsa çok erken değildir isteyen için bir gün bir ay gibi... 3. Kez klomen tedavisi 2. Kez çatlatma iğnesi oldum bu ayın 18inde baya arastrdim herkes 14. Gün test sonucu çıkar en erken diyorlar bekliyorum her zaman ki gibi. Bu pazar pazartesi 15 16.günlerim oluyor iğne olalı. Test yapicam bakalım nasip . Rabbim verirsede razıyım vermesse de. Herşeyin en iyisini O bilir.
bir hafta sonra test yapicam günler geçmek bilmiyor.. çok sevinemiyorum çünkü sonra daha çok üzülüyorum... Çok ümitli olmamak en hayırlısı... Nasip... İnşallah...
![]()
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun insallah canim sonucunu yaz bize cok dikkat et kendine yorma kendini yat dinlen bu sürecte dinlenmek dikkat etmek önemli![]()
Iyiyiz canim. Tesekkur ederimCanim ne zamandir girmedim nasilsin bebişle nasil gidiyor![]()
Aynen dikkat et insallah güzel sonuç alirsin ağrıların cok olucak bel kasık ağrisi göğüs ağriları bunlar normaldir ama hamilelik belirtisiyle ayni kisiye göre değisiyo erken belirtide olabiliyor ben cok rahatsiz olmuştum ama negatif cikti benim insallah sende öyle olmaz herkesin durumu farklı sorunu farklı o yüzden icini ferah tut özelliklede inan olucak de ümidini hic kaybetme rabbim büyüktürÇok teşekkür ederimaçıkçası panik oldum bu konuda biraz hep öyle duydum ağır taşıma çok güç harcama ... İnşallah dikkat etmeye çalışıyorum. Yazcam inşallah ... Buraya girmemin sebebi dertdaşlar birbirini daha iyi anlıyor onu gördüm. Bnde insanlara umut olmak istiyorum inşallah olurda . Hepimizin inşallah. Haberdar ederim inşallah
Gebelik icin ayrı onu söyleyeceksin hamilelik testi diye öyle yaptiricaksinArkadaşlar bişey sorucam herhangi bir kan tahlilinde gebelik varsa çıkar mı yoksa tahlil yaptırırken gebelik öğrenmek için diye belirtmemiz gerekir mi?
Iyiyiz canim. Tesekkur ederi
Canım genelde adetin 3. Günü gitmen gerekiyor ama sen yinede git doktorun ona göre sana planlama yapar aksatma bende 2.5 yıl oldu basta biraz aksattım keske daha erken gelseydim diyorum bazenKızlar bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum benimde bir buçuk yıl oldu ilk günden bu yana hiç korunmadık ve olmadı rahim filmine kadar yaptırdık bir problem yok dediler son zamanlarda aklıma yumurta takibi yaptırmak geldi ama o kadar bunaldım ki gidip direk bana aşılama yapın diyesim var çok yorgun hissediyorumadetim yeni bitti yumurta takibi yaptırmak için geç mi kaldım bu ay? Birde 28 günde bir olan hiç şaşmayan adetim son iki aydır 33-34 günde gelmeye başladı ben ne yapacağım hiç bilmiyorum nerden başlamam gerek acaba?
Allah senden razı olsun tanımadığın birinin içini ferahlattin azda olsa derdini dinledin umut olmaya çalıştın... Bir yazı okumuştum onca zorluğunu sıkıntılarını bildiği halde buna talip olan insana anne denir diye ... Hep belirti yaşamak istedim midem bulansin başım dönsün ağrım olsun anlim dedim anlim ki hamileyim. Şaka gibi gelecek ama midesi bulanip hamile olan arkadaşima bile yerindim tabiki kolay bı hamileliğim olsun inşallah hepimizin ... Benimkisi belirti görmek umudu... Sizin için de üzüldüm Rabb'im siz ve sizin gibiler de evlat nasip eylesin.siz baya hissetmissiniz ağrılar vs. Aslında ikinci kez iğne oluyorum o kadar hissetmedim pek. Yoksa olmicakmi diye korkuyorum ama dediğin gibi Rabb'im büyüktür. Peki güzel kardeşim sen hangi aşamadasin şuan ..Aynen dikkat et insallah güzel sonuç alirsin ağrıların cok olucak bel kasık ağrisi göğüs ağriları bunlar normaldir ama hamilelik belirtisiyle ayni kisiye göre değisiyo erken belirtide olabiliyor ben cok rahatsiz olmuştum ama negatif cikti benim insallah sende öyle olmaz herkesin durumu farklı sorunu farklı o yüzden icini ferah tut özelliklede inan olucak de ümidini hic kaybetme rabbim büyüktür![]()
Son iki aydır hamilelik için farklı şeyler denediniz mi mesela bn incir kürünü duyup denemiştim sizin gibi 14 yaşımdan beri hiç şaşmayan adetim şaştı ilk defa geç oldum bu yüzden çok ama çok ümitlenmistim hamileyim sandımKızlar bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum benimde bir buçuk yıl oldu ilk günden bu yana hiç korunmadık ve olmadı rahim filmine kadar yaptırdık bir problem yok dediler son zamanlarda aklıma yumurta takibi yaptırmak geldi ama o kadar bunaldım ki gidip direk bana aşılama yapın diyesim var çok yorgun hissediyorumadetim yeni bitti yumurta takibi yaptırmak için geç mi kaldım bu ay? Birde 28 günde bir olan hiç şaşmayan adetim son iki aydır 33-34 günde gelmeye başladı ben ne yapacağım hiç bilmiyorum nerden başlamam gerek acaba?
Hmmm demi doğru teşekkür ederim. Ya doktorum bu hafta kan tahlili yaptır sonucuna bakalım dedi ama gebelik için değil yumurtanın kalitesini görmek adına gibi birşeyler dedi bnde söylediği günlerden en son gün seçtim hani gebelikte belli olsun diye .. ama neyse günüm dolsun bn bı sağlık ocağına turlarım onun için de inşallah bu ay inşallahGebelik icin ayrı onu söyleyeceksin hamilelik testi diye öyle yaptiricaksin
Biraz baktım netten de son kullanma tarihi yaklaşınca da doğru sonucu vermemiş.yinede öylesine bı yaparım Perşembe cuma . Perşembe günü yeni bı tane alırım inşallahDuyguuuu canım ben geçen yıl bı umitlenip test almıştım ama hiç yapmak nasip olmadı hep hasta oldum. Baktım bu ay son kullanma tarihi geçiyor. Pazar pazartesi yaparım net sonuç için dedim ama
Yani erken daha net sonuç çıkmaz ama zaten tarihi geçince bı işe yaramıyor yapimde çöpe atim bari diyorum.tam ayın son günü 31 i cuma günü yapsam 13. Güne geliyor sonuç ii verir mi acaba
Canım bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum .. Aranıza yeni katıldım bende . 2 kez klomen ve ovitrelle oldum olmadı.. Geçen ay femara ve 2 ovit oldum olmadı bu ay son denememiz pazar günü iğne oldum 2 tane ovit hayırlısı ile bende bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Selam aleyküm dostlar bn bu siteye yeni katıldım ve ilk msjim. 1bucuk yıldır evladım olmuyorelhamdülillah sağlık problemim çıkmadı buna şükrediyorum. Bu siteye az bakmadım bı ümit ilaç iğne kullananların yorumlarını öyle çok okudum okuyorum da. Yıllarca bekleyen insanlar var yinede şükrediyorum. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin başta yıllarca bekleyenler. 1 buçuk yıl yinede dile kolay geliyor her ay ümitle beklemek ve yıkılmak
vücudum da olan ufacık dahi her değişikliği gebelik belirtilerine yormak , sürekli netten belirtiler nedir diye bakmak... Sanki varmış gibi olmayan bebeğimle konuşmak belki deli dersiniz ama insan farklı bir psikolojide oluyor duygusal olarak yipraniyor. Bazı insanlar erken diyor olur elbet tabiki Rabb'im ne zaman uygun görürse sonuçta herşey onun. Vardır bir hikmeti. Hayırlı zaman değilmiş demekki diyorum. Bı insan istiyorsa çok erken değildir isteyen için bir gün bir ay gibi... 3. Kez klomen tedavisi 2. Kez çatlatma iğnesi oldum bu ayın 18inde baya arastrdim herkes 14. Gün test sonucu çıkar en erken diyorlar bekliyorum her zaman ki gibi. Bu pazar pazartesi 15 16.günlerim oluyor iğne olalı. Test yapicam bakalım nasip . Rabbim verirsede razıyım vermesse de. Herşeyin en iyisini O bilir.
bir hafta sonra test yapicam günler geçmek bilmiyor.. çok sevinemiyorum çünkü sonra daha çok üzülüyorum... Çok ümitli olmamak en hayırlısı... Nasip... İnşallah...
![]()
Ayy inşallah seninde olur canım inşallah isteyen herkesin. Bu femara bn hiç kullanmadım. Hep klomen 3. Kez bakalım. Doktor bidahaki ay son kez denicez dedi belkide ilacımı değiştircek böyle. İnşallah bidahaki aya kalmaz da . Neden iki iğne verdi sana ki . İnşallah güzel haberler ver sende bekliyorumCanım bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum .. Aranıza yeni katıldım bende . 2 kez klomen ve ovitrelle oldum olmadı.. Geçen ay femara ve 2 ovit oldum olmadı bu ay son denememiz pazar günü iğne oldum 2 tane ovit hayırlısı ile bende bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)