Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 30 aralıkta iğne vuruldum ovitrelle bugun 19. Günüm hala adet olmadim olunur mu 2 gündür kasiklarimda hafif ağrı oluyor bu durumu yasanlar oldu mu mutlaka gebelik yoksa adet olunur mu ?
Merhabalar 30 aralıkta iğne vuruldum ovitrelle bugun 19. Günüm hala adet olmadim olunur mu 2 gündür kasiklarimda hafif ağrı oluyor bu durumu yasanlar oldu mu mutlaka gebelik yoksa adet olunur mu ?
Ben kendim vuruldum doktor dedimki adetim olmuyor ayriyeten ne zaman catlayacagini bilmiyorum dedim ovulasyon testi de hep negatif dedim ovitrelle çatlama iğnesi al koldan vurun 36 saat sonra ilişkiye gir dedi
Valla çok haklısınız erken öğrenince insana ekstra stres yükleniyor yok arttı mı kaç katı bilmemne vallahi gerginlik. :) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Valla çok haklısınız erken öğrenince insana ekstra stres yükleniyor yok arttı mı kaç katı bilmemne vallahi gerginlik. :) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.