Erken hamilelik belirtisi mi sizce?

Tamam erken yumurtladıysanız erken adet olursunuz hamilelik olmasaydı.
Yani geçen ayın regl tarihine göre 15 gün var diyemeyiz.
Yumurtlamadan 14 gün somra regl başlar
Buna göre hesaplarsak mesela ben yumurtlamanın 11.günü silik çizgi ile öğrendim
Yani
Adete 3 gün kala

Bunu anlatmak istedim.
konu sahibi de erken yumurtlamış olabilir demek istediğim bu,bazıları gerçekten erken hissediyor daha beta 2yken bir sürü belirtim vardı.

Erken gebelik testi alın diyeceğim ama ben bile silikle öğrendim sonrakilerde negatif çıktı hatta kanda bile hamile değildim henüz☺️ biraz daha bekleyin
Kanda negatifse idrarınızda hiç çıkmaz
Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor.
Test hatalıymış.

konu sahibi de erken yumurtlamış olabilir demek istediğim bu,bazıları gerçekten erken hissediyor daha beta 2yken bir sürü belirtim vardı.
Onlar yumurtlama sonrası artan progesteron yüzünden olan belirtiler. Zaten bu yüzden gebelik ve adet belirtileri aynı.
Hissetmek ayrı,vücudun verdiği tepkileri bir sebebe bağlamak ayrı.

Sizi yargılamıyorum yanlış anlaşılmak istemem ama burada kurduğumuz her cümle gebelik bekleyenleri ister istemez yönlendiriyor. Yanlış bilgi olmamasına adına kendimce düzeltme yapıyorum.

Onlar yumurtlama sonrası artan progesteron yüzünden olan belirtiler. Zaten bu yüzden gebelik ve adet belirtileri aynı.

Sizi yargılamıyorum yanlış anlaşılmak istemem ama burada kurduğumuz her cümle gebelik bekleyenleri ister istemez yönlendiriyor. Yanlış bilgi olmamasına adına kendimce düzeltme yapıyorum.
Herkes bu konuda haklı herkesin farklı etkisi oluyor kiminin hamilelik kiminin dediğiniz gibi yumurtlama dönemindeki ağrısı vs. Umarım istedigimiz gibi olur her şey . Bende bilmediğim için buraya yazmak istedim 😂

Tabiki haklısınız ama hissiyat olarak gerçekten farklı ben 2 gün önce kasık ağrısı yaşayan biri olarak 10 gün önce yaşayınca bir şeylerin farklı olduğunu anladım,arkadaşlarıma da hamileyim galiba dedim saçmalama bu kadar erken olmaz dediler ama ben belirtileri yoğun hissetmiştim.dediğiniz gibi çok fazla hatalı test oluyor ama konu sahibini uyarmak için yazdım doktor çünkü 2 yi görünce cinsel ilişkiyi yasakladı tutunmaya çalışan bi bebek varsa zarar görmesin diye. Umut tacirliği yapmak değil amacım dikkat etmesini söylemek.🌸

Herkes bu konuda haklı herkesin farklı etkisi oluyor kiminin hamilelik kiminin dediğiniz gibi yumurtlama dönemindeki ağrısı vs. Umarım istedigimiz gibi olur her şey . Bende bilmediğim için buraya yazmak istedim 😂
İnşaAllah gönlünüzce olsun ve herşeyden önemlisi sağlıklı olsun hayırlı olsun 😍🤲🏼

Back
X