çatlama iğnesi ve ilişki ltfn yardım

connet

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
682
198
323
Aytun hanım merhabalar, ır ay kloman kullanmından sonra 2 tane 19 mm yumurtalarım oldu ve 30 nısan cuma akşamı çatlama iğnesi oldum ve ertesı gün yanı 1 mayıs cumartseı gunu saat 14:00 gibi ilişkim oldu ama aksam 18:00 gibi sümüksü bir akıntım oldu sanırım yumurtalar catladı, pazar gunu ilişki olmadı sızc e ızledıgım yol dogrumu, benım aklıma takılan o sümüksü akıntıdan önce yapılan ılıskının bır faydası olurmu ve acaba pazar gunu ılıskı olmaması gec kaldım anlamınamı gelıyor cok soru sordum kusura bakmayın, sımdıen cok tskrler

Aytun hanım merhabalar, ır ay kloman kullanmından sonra 2 tane 19 mm yumurtalarım oldu ve 30 nısan cuma akşamı çatlama iğnesi oldum ve ertesı gün yanı 1 mayıs cumartseı gunu saat 14:00 gibi ilişkim oldu ama aksam 18:00 gibi sümüksü bir akıntım oldu sanırım yumurtalar catladı, pazar gunu ilişki olmadı sızc e ızledıgım yol dogrumu, benım aklıma takılan o sümüksü akıntıdan önce yapılan ılıskının bır faydası olurmu ve acaba pazar gunu ılıskı olmaması gec kaldım anlamınamı gelıyor cok soru sordum kusura bakmayın, sımdıen cok tskrler

iğne saatımı yazmamısım iğne oldugum saat aksam 7

selam sümüksü akıntı yumurtlamın bir göstergesidir. izlediğiniz yolda bir yanlışlık yok spermin yaşam süresi 3 güne kadardır yumurta ise 1 gün bu nedenle yumurtlamnaın hemen başında ya da takiben yapılan birliktelikler gebelik ihtimalini arttırır. bol şans.

selam sümüksü akıntı yumurtlamın bir göstergesidir. izlediğiniz yolda bir yanlışlık yok spermin yaşam süresi 3 güne kadardır yumurta ise 1 gün bu nedenle yumurtlamnaın hemen başında ya da takiben yapılan birliktelikler gebelik ihtimalini arttırır. bol şans.[/QUOTE

Çok ama cok tskr ederım. Saygılar

Back
X