- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
iyi bir doktor bul ve içini ferah tut canım..ben bebek istemeye başladığım zamanlar dünyadan haberim yoktu... zannediyorum ki dizilerdeki gibi 1 kerede olacak ama maalesef öyle olmadı canım..hormon testi vs. doktora gidince öğrendim pko olduğumu ama korkma tedavisi var..Rabbim dermansız dert vermesin..eşimdede sprem testinde sorunlar çıktı..rahim flimi vs. ama yılmadık.
ihtiyacın olan sana yol gösterecek iyi bir doktor canım
2 defa hamile kaldım ben tedaviyle. klomen büyütmedi iğne gonal-f vurundum.sonrada çatlatma iğnesi ve 2. bebeğimi 2,5 aylıktı kalbi duralı ve kürtaj olalı 14 gün oldu
merak ettiğin şeyler varsa sor cvplarım canım şimdilik özet geçtim.Rabbim gönlüne göre versin canım
senin için çok üzüldüm canım geçmş olsun hamile kalamamk çok acı birde zorla elde ettiğin o muhteşem varlığın içinden senden kopup gitmesi daha acıdır mutlaka allh bidaha göstermesin 2 bebeğindemi düştü sadece bitanesimi birde bu gonal f devlet karşılıyormu ücreti ne kadar cümlemizin gönlüne göre versin rabbim haaa birde fazla kilon varmı adet düzensizliğin falan yani klomen kilolu olunca etki etmiyormuş diye duymuştm benmde 3 5 kilo fazlam var çok değil ama zayıfken 3 5 ayda adet görüydm şimdi yılı buluyor göbek bölgemde artış oldu evlendikten sonra 65 kiloyum zayıflayınca yüzüm çöküyor piskolojim bozuluyor kilo vermektende korkar oldum :)) gebeliğe faydasının olacağını bilsem çabalarım zayıflamaya