Aile Planlaması Catlama ignesi yaptim adetim 5 gün gecikti kan testim negativ, asla adet belirtim yok Test positive dönermi?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

tugbam40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
5
1
1
32
Catlama ignesi yaptim adetim 5 gün gecikti kan testim negativ, asla adet belirtim yok Test positive dönermi? Bas agrim hafiften migde bulantim asiri yorgun ve uykusuzluk var ama bilmiyorum normalde ben vakitde hep adet görürüm ilk defa bukadar cok gecikti, bunlari yasayan oldumu

Benzer durumda yım bana da bir fikri olan yazar inşallah. İki tane erken gebelik testi yaptım çift çizgi hastane de yaptılar 1.0 çıktı. Hamileyim diye gittim fos çıktı ikinci çocuğumu istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteğini

Amin insallah benim insallah ilk ama cok aradayim bi sendir fazla evliyim iyice umudumu kaybediyorum yasimda 32 acaba onunla ilgilimi doktorum gayet normal diyor ama bilmiyorum, allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Amin insallah benim insallah ilk ama cok aradayim bi sendir fazla evliyim iyice umudumu kaybediyorum yasimda 32 acaba onunla ilgilimi doktorum gayet normal diyor ama bilmiyorum, allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Bende 30 yaşındayım ilk çocuğum da 1 yıl gecikmeli oldu. Değerlerin normal se bide eşin gitsin doktora. Çünkü bizde eş problemi de var

Bende 30 yaşındayım ilk çocuğum da 1 yıl gecikmeli oldu. Değerlerin normal se bide eşin gitsin doktora. Çünkü bizde eş problemi de var
Yok esimde sperm testi oldu bi sorun yok denildi bende iki ay önce kist vardi patladi doktorum patlamasi iyi dedi bu ikinci catlmam ignem o yüzdenmi geciktiki hormonelmi?

Yok esimde sperm testi oldu bi sorun yok denildi bende iki ay önce kist vardi patladi doktorum patlamasi iyi dedi bu ikinci catlmam ignem o yüzdenmi geciktiki hormonelmi?
Biraz daha bekle bir hafta kadar sonra olmazsanız testi tekrar edin bende öyle yapacağım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Rabbim hayırlı sağlikli evlatlar versin

Biraz daha bekle bir hafta kadar sonra olmazsanız testi tekrar edin bende öyle yapacağım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Rabbim hayırlı sağlikli evlatlar versin
Amin insallah bitane olsun rabbim temiz olsun insallah hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…