Nurade Bekliyorduuuu🙄 Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 415 471 53 25 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurade #21 Ahenfatma .!.: Neden diyor doktor yumurtanın buyuklugune göre catlatma saatine göre diyor sana yumurtan kac santım oluyor Genişletmek için tıkla... Gizemm0 .!.: Doktora bakma her gğn yapın bence eşine havuc yedir bol bol sende uzan cok ayakta durma inşallah nasip olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Ahenfatma .!.: Neden diyor doktor yumurtanın buyuklugune göre catlatma saatine göre diyor sana yumurtan kac santım oluyor Genişletmek için tıkla... Gizemm0 .!.: Doktora bakma her gğn yapın bence eşine havuc yedir bol bol sende uzan cok ayakta durma inşallah nasip olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
iSsra Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2020 1.316 1.257 63 40 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurade #22 Aybush .!.: Ben klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti. Biri 16 biri 19 çatlatma iğnesi verdi 4 saat sonra ilişki olacak dedi geceye denk geldi ilişkiye girerken canım çok acıdı. İlişkiye girdik yattım sabah 4 de adet oldum... Ben başıma geleni söylüyorum... Genişletmek için tıkla... Ee ozaman sizinki erken adet mi olmuş oldu.
Aybush .!.: Ben klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti. Biri 16 biri 19 çatlatma iğnesi verdi 4 saat sonra ilişki olacak dedi geceye denk geldi ilişkiye girerken canım çok acıdı. İlişkiye girdik yattım sabah 4 de adet oldum... Ben başıma geleni söylüyorum... Genişletmek için tıkla... Ee ozaman sizinki erken adet mi olmuş oldu.