evet iğnenin etkisi benim 13. günü bile pozitif gösteriyordu ama negatifti sonuç.Çatlama iğnesinin 6. Günü çok mu erken yaptım testi
Bnm gecen ay 10. Gunde gostermıstıevet iğnenin etkisi benim 13. günü bile pozitif gösteriyordu ama negatifti sonuç.
Bacagıma koyup cektgım ıcın olablır ayrıca flashlıBir de fon neden kıllı bacak?
2 güne tekrarla testi yükselirse pozitif olabilirBugün çatlatma iğnesinden sonraki 10. Gün ve kan sonucum 5
İnşallaaah2 güne tekrarla testi yükselirse pozitif olabilir
İdrarda çıkmaz zaten bence 3 gün daha sabredip kan ver :)Bende dayanamadım 9. Gün test yaptım gölge bile yok negatif
Sizz tekrar yaptınız mı testi acabaİnşallaaahTekrarlayacağım
Evet az önce verdim 2 saat sonra çıkacakmış sonuç. Kesin iyice sıfıra doğru geriledi en azından görüp acaba mı deyip kafamda kurmamış olurumSizz tekrar yaptınız mı testi acaba
Aynen öyle hayırlısı olsun inşallah haberdar edin bizleri deEvet az önce verdim 2 saat sonra çıkacakmış sonuç. Kesin iyice sıfıra doğru geriledi en azından görüp acaba mı deyip kafamda kurmamış olurum
0,5 çıktı tamamen iğnenin etkisi de geçmiş şimdi yine adeti bekliyorum. Sizler de 12. Günden önce test yapıp benim gibi boşuna umutlanmayınAynen öyle hayırlısı olsun inşallah haberdar edin bizleri de
Üzülme vardır bunda da bir hayır bidahaki aya olur inşallah0,5 çıktı tamamen iğnenin etkisi de geçmiş şimdi yine adeti bekliyorum. Sizler de 12. Günden önce test yapıp benim gibi boşuna umutlanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?