- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Ayyy inşallah CNm 1,5 senedir bekliyoruz sağolBence sende de var canim yarin sabah bi daha yap bence testi daha yeni olduğu için ikinci cizgi ondan silik çıkmıştır
Bende 8 aydır bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber verAyyy inşallah CNm 1,5 senedir bekliyoruz sağol
İnşallah rabbim hayırlı zamanda versin inşallah hepimize yarın sabah yine test yapar atarım günüm geçmeden tahlil yaptırmak istemiyorum çok yoruldum artık hep hüsran inşallah bu sefer olmuştur.Bende 8 aydır bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber ver
20ml di 2 yumurtam vardı 14.cü gün yapıldı iğnem 23 martda yapıldı çok ağrım oldu 2 gün ağrılı geçti ama 2 gün üst üste yapın dedi doktorumuz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHayırlısı olsun inşallah bende bugün Yen'i üye oldum size yazayım dedim bende bugün çatlatma iğnesi oldum sizin yumurtalar kaç mm boyutlarındaydı bide çatlatma iğnesi adetten kaç gün sonra yapıldı bana da cevap yazarsanız çok sevinirim
20ml di 2 yumurtam vardı 14.cü gün yapıldı iğnem 23 martda yapıldı çok ağrım oldu 2 gün ağrılı geçti ama 2 gün üst üste yapın dedi doktorumuz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
İnşallah canım ya seni çok iyi anlıyorum bu ay hüsran olmayacak Allahin izniyle yarın ola hayrolaİnşallah rabbim hayırlı zamanda versin inşallah hepimize yarın sabah yine test yapar atarım günüm geçmeden tahlil yaptırmak istemiyorum çok yoruldum artık hep hüsran inşallah bu sefer olmuştur.
Sağol CNm inşallah allah razı olsunİnşallah canım ya seni çok iyi anlıyorum bu ay hüsran olmayacak Allahin izniyle yarın ola hayrola
Bana doktor iğnenin olduğu günü ve ertesi günü değerlendir dedi CNm bence boş geçmeYa benim 4 tane yumurtam var 20 25 diğerleri 28 29 mm sağ ve sol kasıkta 2şer adet bugün adetin 16.günü akşam 17:00 da iğne yapıldı bide klomen kullandım adetin 5. Günü herşeyi denedim 36 saat sonra ilişki dedi saçma sapan bişey oldu geç mi kaldım iğne için acaba doktor biraz geç dedi ama çoğul gebelikte olabilir dedi heyecanla bekliyorum şimdi uyku tutmuyor
ALLAH`IM güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşAllah canım..leke geldi diye de korkma canım. belki yerlesme kanamasi dir....rabbim yuzunu guldursun..hepimizinde insallah..kızlar dün akşam leke geldi benden gece acile gidip tahlil verdim 39,75 çıktı sonuç bugün kendi doktoruma gidicem dua edin ne olur.
amin cnm amin Doktor 16:00 da gelicekmiş gidicem bakalım hayırlsıı inşallah haber ederim.ALLAH`IM güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşAllah canım..leke geldi diye de korkma canım. belki yerlesme kanamasi dir....rabbim yuzunu guldursun..hepimizinde insallah..
Hamilesin işte canim çok sevindim inşallah degerin artar ve bize güzel haberler verirsinkızlar dün akşam leke geldi benden gece acile gidip tahlil verdim 39,75 çıktı sonuç bugün kendi doktoruma gidicem dua edin ne olur.
Neyaptın canım dr. Ne dediamin cnm amin Doktor 16:00 da gelicekmiş gidicem bakalım hayırlsıı inşallah haber ederim.
Gittim cnm doktora dün koşturmacaydı yazamadım bir türlü çok şükür varmış ama daha çok minik perşembe tekrar çağırdı progestan başladı lekenlenme için tedbirimizi alalım dedi bakalım inşallah tam tutunur rabbimin izni ile dua edin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahNeyaptın canım dr. Ne dedi
Amin canım insallah..Gittim cnm doktora dün koşturmacaydı yazamadım bir türlü çok şükür varmış ama daha çok minik perşembe tekrar çağırdı progestan başladı lekenlenme için tedbirimizi alalım dedi bakalım inşallah tam tutunur rabbimin izni ile dua edin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
CNm sabah öğle akşam Protestan 100 lük verdi perşembeye kadar kullanıcam sonra muayene bakalım inşallah güzel geçer hepimiz için :)senin ne kadarlıktıAmin canım insallah..senin gibi çok küçük benimde bebişim daha..rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah canım..buarada bende kullaniyorum progestan canım her ihtimale karşı . Sen gunde kac tane iciceksin??
Daha 4 haftalikti canımCNm sabah öğle akşam Protestan 100 lük verdi perşembeye kadar kullanıcam sonra muayene bakalım inşallah güzel geçer hepimiz için :)senin ne kadarlıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?